Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Oundviklig njutning del 1

Avsnitt 1 “Ett spel” Hon
Jag såg honom på en fest, en riktig tönt var han, men jag kunde ändå inte släppa tanken på hans hungriga blick på mig. Han var svår att sätta fingret på, en rolig typ bara. Vi kände inte varandra alls, det var via några gemensamma kompisar som vi möttes den där kvällen hemma hos Lucas i april.

Vi satt och snackade, han var ganska lätt att prata med och jag som gillar att skratta fann mycket nöje i honom. Efter alldeles för mycket alkohol och andra saker så började snacket mellan oss eskalera. Det var pirrigt. Han var charmig och inte rädd för att snacka om intima grejer. En sak som han var noga med att beskriva var hans kärlek till fittan och vikten av att tillfredsställa en kvinna. Men så säger ju alla killar tänker jag. Hur många gånger har man inte hört killar skryta om deras kunskaper i sängen och stora kukar för att sedan hamna i ren och skär besvikelse.

Vid kvällens slut bytte vi snapchat med varandra men mina förväntningar var inte direkt skyhöga, en vanlig kille liksom.

Avsnitt 2 “Den nya tjejen” Han
Det tog några dagar innan jag vågade skriva till henne, mina utläggningar om sex och annat kändes nästan för pinsamma. Jag brukade inte prata så. Det var något med henne som lockade fram den sidan hos mig.

Hon svarade ändå ganska omgående vilket var till min glädje då jag var rädd att jag kanske gjort bort mig. Vi skrev hela kvällen, meddelandena gick snabbt fram och tillbaka. Jag höll mig borta från snusk men i mina tankar klädde jag av henne och fantiserade om hennes fantastiska röv. Jag ville ha henne.

Dagarna gick, vi hördes varje dag och samtalen bara flöt på. Vi hade alltid något att prata om och hon var i mina tankar hela tiden. När hon inte svarade direkt undrade jag vad hon gjorde. Jag ville fråga om vi skulle ses men min blyghet tog över, har aldrig varit sån som tar för mig.

På fredagen efter några öl tog jag modet till mig och frågade.

Avsnitt 3 “Inbjudan” Hon
Det plingade till i telefonen. Det var han. Det pirrade till och ett leende spred sig över läpparna. Jag lät telefonen ligga ett tag på bordet innan jag vågade öppna meddelandet. Han ville ses. Hemma hos honom.

Jag skyndade mig in i duschen och rakade benen, armhålorna och fittan. Samtidigt som jag duschade så drack jag ett glas vin, för att stilla nerverna lite. Jag valde mina sexigaste underkläder, smörjde in mig med bodylotion och tog ett sprut parfym. Det fick bli den där lilla söta kjolen som la sig fint runt rumpan.

Förväntansfull hoppade jag in i taxin, messade med min bästa tjejkompis om vart jag skulle och med vem. Hon kände till honom. Taxin stannade till utanför ett högt lägenhetshus med rött tegel. Det var lite kyligt ute, mina bröstvårtor blev stenhårda och stack fram under toppen. Jag gick nervöst mot porten, knappade in koden, stegade nervöst uppför trapporna mot hans lägenhet. Med skakig hand plingade jag på dörren.

Avsnitt 4 "Åtrå" Han
Hon svarade efter ett tag, väntan var olidlig. Men det plingade till ett ja i telefonen, hon ville komma hit.

Snabbt in i duschen, undan med all skit som låg framme i lägenheten, slängde på mig ett par jeans och en t shirt.

Dörrklockans ljud fick mig att hoppa till och det gick en stöt av spänning genom kroppen. Jag försökte att inte rusa fram till dörren. Ivrigt öppnade jag dörren och där stod hon. Tjejen jag fantiserat om de senaste veckorna, ännu hetare i verkligheten än i mina drömmar. Min blick landade på hennes styva bröstvårtor som skvallrade att det var kyligt ute. Mysigt.

Vibbarna mellan oss var svåra att missa. Så fort hon klev innanför dörren kände jag en åtrå jag fick kämpa med att kontrollera. Jag var rädd att min djuriska skulle ta över och slänga mig över henne. Den var på god väg. En svettpärla trängde fram genom tinningen och jag försökte hålla mig på lite avstånd.

Vi satte oss i soffan, jag hällde upp ett varsitt glas rödvin och Machine Gun Kelly spelade i högtalarna.

Avsnitt 5 "Hans tunga" Hon
Efter några glas vin kände jag mig alldeles varm och avslappnad i kroppen. Våra blickar möttes när vi satt bredvid varandra i soffan. Hans mörka ögon utstrålade något djuriskt, den förändrades. Jag kände hans hand bakom min nacke och han rörde sina läppar mot mina. Jag hann knappt tänka, det gick så fort. Våra läppar och tungor rörde sig med varandra. Min fitta pirrade till av kyssen. Jag hamnade på rygg i soffan och hans kropp över mig. Hans hand letade sig fram till mina bröst under toppen och kramade till. Ett djupt längtansfullt stön kom ur mig. Den andra handen var påväg upp under kjolen längst mitt lår, upp mot min längtande, våta fitta. Hans fingrar smekte utanpå trosorna, mina safter hade blött ner tyget helt och han log gillande mot mig. Trosorna slets av och hans kysste min fitta lätt. Min kropp rörde sig okontrollerat och det kändes som att det brann i mig. Han lekte och retades med sin tunga på mina blygdläppar och runt klitoris. Det här hade han gjort förut. Det kittlades i hela mig och jag försökte trycka min fitta mot hans ansikte. Jag ville ha mer. Otåligt gnydde jag “slicka mig ordentligt” men till svar fick jag “be mig” och en intensiv blick. Jag förstod att det inte var någon idé att protestera så jag bad om mer. Då dök han ner och drog tungan bestämt från fitthålet ända upp till klitoris. Det kändes som att han slukade min fitta, mina fittsafter flödade ur mig och han lapade ivrigt. Hans tunga var gudomlig.

Fortsättning följer...

Vi är två kompisar som beskriver vårt fantastiska sex och enorma dragningskraft till varandra. Vi har försökt dela med oss på ett målande vis så att läsaren får vara med och uppleva det vi upplevt.
Anonymakks är medlem sedan 2022 Anonymakks har 0 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren