Publicerat
Kategori: Novell

PARAPLYMILJONÄREN

England är ökänt för sitt regnande,
öar drar till sig regn och England är en ö.

Efter varje regnperiod kan man se paraplyer i olika form, färg och kvalité tex, Swaine Adeney Brigs kvarglömda eller slängda runtom på gator torg och parker, tills det nu var någon som kom på en affärsidé och började samla in alla bortglömda paraplyer som efter en tidsregel ingen rättmätig ägare hörts av tillfaller upphittaren.

Paraplymannen blev efter en tid miljonär där han stått under ett parasoll och sålt sina upphittade paraplyer.

Sten Wiking

Status: Guld författare

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som nuvarande statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 185. Sten Wiking har 426 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! :-) Är du mer nyfiken, samt modig, så finns jag här för dig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren