Publicerat
Kategori: Novell

PERSONA NON GRATA

Ni säger er sympatisera med Jesus angående det kapitalistiska systemet att det nerdegraderar människors lika värde i hennes strävan efter makt och rikedomar, är detta så?

Diktaren : Detta är så som ni erfarit.

Er dikt är alltså politisk och systemhotande i dess uppviglande syfte, att bringa statens stadsfästa normer på fall genom revolution
är detta så?

Diktaren : Vad du förstår är vad du ser.

Så ni eftersträvar människors lika olika värde i förhållande till kapitalet då?

Diktaren : Det som är eftersträvansvärt är i förhållande till individen det individuellas mångfaldigande vilket inte bedöms utifrån kapitalet, där vi av naturliga skäl är olika.

Ni har härmed förklarats "Persona non grata"

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 217. Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Dasi Rygord

Romantisk diktskrivare, emotinella dikter med mycket känslor

Dasi Rygord

På andra plats denna veckan: Anders Berggren