Publicerat
Kategori: Novell

Petra + Anders!

Petra var populär. Bland alla, killar som tjejer. Fast mest killar kanske. Men de hade ingen chans. Petra va ihop med Anders, rätt sexfixerad, men det gick bra ändå.
Det var rast. De hade precis haft matte, nu skulle de ha engelska. Anders kom fram till henne.
-Kom,sa han.
-Vart? frågade jag förvånat. han log bara. Han ledde mig till en toalett som sällan anänds, den luktar äckligt.
-Har du nån parfym? frågade han med handen för näsan. Jag tog förvånad upp min parfym. Han tog den och sprutade fem-sex gånger.
- Vad gör du! Skrek jag. Den är skitd... Längre hann jag inte förräns han började kyssa mig. jag blev alldeles varm. Jag älskade hans kyssar! Han började kyssa mig intensivare och ta på mig. Jag förstod vad han ville göra. Men här? Vi började hångla och ta på varandra. Så drog han av mg min tröja och knäppte upp bh:n. Han började smeka mina bröst. Det var skönt, så jag lutade huvudet bakåt. Han satte mig på toaletten och drog av mig byxorna, så särade han på mina ben. Sen så började han att slicka mig. det var skönt! Sen tog han in den. Jag stönade. Då ringde det in. Vi tog på oss kläderna och sprang...hem till honom!

Skriven av: emma

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Veijo Ennefors

Vem är jag en fråga utan svar.

Veijo Ennefors

På andra plats denna veckan: Inga-Britt IB Gustafsson