Publicerat
Kategori: Novell

POLISER SOM SÄGER UPP SIG

Så du menar på fullt allvar att folk skulle lita på er bara för att ni är polis ?

-Självklart !

Ni underskattar tydligen folk och utgår ifrån att alla är lika enfaldiga och lättlurade,men här hugger ni i sten, för jag vet nog varför ni blev polis jag,om inte för att kunna begå kriminella handlingar utan att bli misstänkt, tills ni nu fått kalla fötter och väljer sluta som polischef, enär en privatperson kommit er på spåren och radat upp en lista med tjänsteförseelser vilka i brottsbalken förordar åtal.

-Jag är inte i tjänst längre.

Mm, det är så många av er gör, när det börja osa katt kring er,slutar frivilligt innan, men ibland kan det vara försent.

*

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 2020 Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren