Publicerat
Kategori: Övernaturliga noveller

Sam's Epic Life

Prolog

Hej. Det är jag som är Sam. Nu ska jag berätta om förra vintern, hösten och natten som blev en upplevelse för hela livet. Jag och min morfar bor i en liten stuga mitt i skogen. Det finns bara tre rum i den här stugan, men det räcker i alla fall till mig och morfar. Just nu sitter jag på en sliten trästol som står i mitt sovrum. Jag tror att morfar sitter ute i köket, eller så ligger han väl på sin säng och läser någon gammal tidning. Jag ska nog gå och lägga mig snart, men först ska jag bara ta en kopp te i köket.


Kapitel 1

Dagen då allting började satt jag och morfar i köket vid frukosten, på två av de fyra stolar som fanns i huset. Jag hatade morfar, så därför sprang jag 45 meter ifrån honom. Men tillslut stannade jag vid det mörka skogsbrynet. Det växte mest gran här, så det var väldigt tät skog. Men sedan tittade jag närmare på skogskanten, och då såg jag en mörk skepnad. Först blev jag rädd, men jag stod som fastfrusen. Plötsligt hördes en röst i mörkret, som sade: RANDOM EPIC MEAL TIME!!!!
Då skrek jag: JAAA!! HAMBURGARE!!!! ?OH YEAH, HARPALTAR ME LINGONSYLT!
Då kom morfar springande med Foppa dojjor från dollarsstore och han skrek: WILLIAM, FÅR JAG FRÅGA EN SAK? SPRINGER DU MED ARMEN??!!!
Jag skrek tillbaka: NÄÄÄÄÄEE!!! GÖR DU???!!! Sen kom det en 30 tons haj från rymden och bokstavligen KROSSADE morfar!
Då sa jag: EPIC!!!!
Sedan tog jag på mig vinterskorna som jag hade i fickan. Då gick jag in och läste fantomen tills jag somnade. Jag drömde om mat. Det var en stor tallrik med morfar som baby och friterad harpalt med hajhuvud som efterätt. När jag vaknade nästa morgon var det ovanligt tyst i huset. Då kom jag på att morfar hade blivit krossad, så det var ju ganska självklart. Sedan sprang jag ner till dollars och köpte 5 kilo maränger. Det var godare än babymorfar. Sedan tog jag en powerwalk ute i skogen. När jag kom hem körde jag lite yoga. Sedan tog jag min Iphone® 5 och ringde farsan. Jag sa att jag ville åka hem nu, men då blev han HEEEELT ownad och skrek i sin Samsung® Galaxy S3 att han inte ville ha mig som unge.
Då sa jag i min Iphone® 5 att han kunde dra dit kardemumman växer och äta lussebullar tills magen sprängdes!! >.<
Då sa han: MEEEHH! DU VET JU ATT JAG HAR VÄRSTA SUCKIN´ ALLERGI MOT PEPPAR!!! AWKWARD ASSÅ! GOOD BYE! Sa han och slängde samsungen i soporna. Då avslutade jag samtalet. Sedan gick jag till burken där morfar sparade sina pensionspengar och åt upp den. Det tyckte jag var godare än 5 kilo maränger. Då blev the floor helt broken. Because jag slog sönder det med en maräng.


Kapitel 2
Sen skrek jag helt random: EPIC! Därefter sprang jag ner på stan hoppade över en bil och landade på en tant i rullstol. Då började jag gapskratta och skrek: LOL!!! Tanten sprängdes och då blev det gul gegga överallt! Då sa ungen på andra sidan gatan helt random: ja men asså thx! Nu slipper jag att titta på hunden som pissade på statoil skylten! Då blev jag också gla´. Då började jag sjunga halleluja. Sen flög jag iväg dit kardemumman växer och åt lussebullar tills magen sprängdes, och då blev jag allergisk mot citroner. Sen flög jag tillbaka och spydde ihop magen igen. Då blev ungen på andra sidan gatan arg och kickade hem mig. Då började jag spela minecraft på en acer predator med i7 processor. Den hittade jag på the broken floor. Strax efteråt körde jag gruvvagn hem till min ovän Alicia och kastade slime på marken. Då sörjde Alicias mormor för att hennes väninna hade sprängts så det sprutade gul gegga överallt. Då sa jag åt henne att dra dit kardemumman växer, och äta lussebullar tills magen sprängdes. Då blev det höst. Då sprang jag ut och hoppade upp i det blåa trädet så att alla löv for ner på Alicias mormor. Då började hon skratta och skrek efter mera! Då kastade jag min MER-förpackning på grannens katt. Då blev Alicia ännu gladare! Då sa katten: Kiselli Kiselli kisse miss, då ska du få köttbullar när vi kommer fram! Då kom bamse. Han ropade på Wallace, som sjönk ner i sin stol. Han mådde inte riktigt bra, efter att tanten på gatan hade sprängts. Därefter kröp jag ner under presenningen och ramlade ner i ett hål. Jag ramlade och ramlade och ramlade lite till, innan jag föll ner på en kanin unge. Den skrek på clownen att draken höll på att dö!! Då kom ett skepp igenom väggen. Då skrek jag: OMG!! JHONNY DEPP!!! Han har flätat skägget! Då sa jag: Jag vet vad vi ska göra idag!! Då kom Alicia och sa: Vad gör niii dåå? Då sa mormor Pilrot: Flyg hem igen och lek med Notch!! Då flög jag hem, precis som hon sa, men jag åkte surfbräda vid min strand i trädgården där jag skrek: STRANDPARTY OH OH!! Då kom min Mormor på sin surfbräda och skrek: MORFAR ÄR DÖD!! OHYEAH!! Då kom Harry Potter, men lika fort som han kom, svävar han iväg igen. Sen gick jag in och satte mig vid min 72” platt tv som jag hittade på the broken floor.
Det gick snabbt att koppla in allt i de 30 eluttagen i den lilla stugan. Dessutom hade the broken floor ett internet uppkopplat kylskåp så den hade redan köpt mat åt mig. Då åt jag billy’s pan pizza® som jag mikrade i den 22” mikrovågsugnen som kylskåpet köpte på ELON® Sedan gick jag till mitt gigantiska rum, som var fyllt med Harry Potter® LEGO® Som kylskåpet också hade köpt. Jag gick och lade mig i min Harry Potter® vattensäng som kylskåpet också hade köpt. Den var skön. Jag drömde om Harry Potter®. Han skrek att jag skulle spela krocket med mormor pilrot. Sen var drömmen slut. Men jag gick ändå och spelade krocket med mormor Pilrot och Harry Potter®. Då sa Harry: Har vi nå´n mjölk eller?
Då svarade mormor pilrot: Nä vet du vad! Mjölken har gått ut, och den var sur!! Då blev Harry arg och gick hem. Han gick som en kniv genom varmt smör. Då blev det natt. Det var mörkt när vi spelade, så jag såg inte bollen, då slog jag mormor pilrot istället. Sen somnade jag på den blöta fläcken.

Kapitel 3
När jag vaknade på den blöta fläcken kände jag mig väldigt torr. Då flög jag hem till mitt köpcentrum som kylskåpet hade byggt i den lilla stugan. Jag gick in på Indiska och köpte en klänning till Alicias mormor (som var täckt med blåa löv). Det var hennes status på Facebook. Sen gick jag också in på Facebook med min Acer predator där jag skrev: Sitter här vid datan, jao. Har precis spelat krocket med Pilroten, jao, och Harry Pottan blev arg, jao! Tja rå, jao! Strax efteråt var jag utloggad och låg och läste hi-tech fantomen på min Harry Potter® vattensäng. Det var extra roligt när sängen sprängdes. Då slog nån på dörren och kylskåpet öppnade. Det var Gromit som undrade vars Wallace var. Då svarade jag att Wallace satt på en flygande rymdhaj vid Jupiters andra måne, så då sa Gromit tack och hej och så gick han dit. Därefter åkte jag gruvvagn hem till Thepianoguys som satt och spelade flygel. Sedan åkte jag tbx. Då hade kylskåpet köpt en bit odlad mark i Jamaica, så jag flög flygel dit. Den odlade marken var internet uppkopplad, så den odlade Facebook-konton. Jag tog några stycken, men sedan flög jag hem på Thepianoguy´s flygel som helt random stod i där i Jamaica. När jag kom hem så kom creepy spöket morfar springande med Foppa dojjor och blåste i sin visselpipa och sa: William, får jag fråga en sak? Springer du med armen???!! Då sa jag: Nääää! Gör du?! Sedan gick jag in och såg att kylskåpet hade köpt ett nytt PS3® Så jag spelade lite grann, och jag hörde att det slog på dörren och någon sa: Federal agents! Open the door!! Men jag ignorerade dom och sedan sprang Federal agents där ifrån. Då sa Bamse: I got your nose!! Då sa jag: Watch out! He got a nose!! Sedan sköt kylskåpet honom med en AK-47:a som det hade köpt på PiratesOfTheBebis.com. Då blev det sommar. Då sprang jag ut och hoppade i sjön som kylskåpet hade köpt och lagt bredvid den lilla stugan. Då blev jag glad. Sen började jag sjunga Halleluja under vattnet så jag tappade luften. Då flöt jag upp igen. Jag landade på Thepianoguy´s flygel i Jamaica. Där var den odlade jorden och sköt luftgevär som den hade odlat. Då sa jag: FIRE IN THE HOLEEE!!! Då blev den odlade jorden så rädd att den sprängdes med Minecraft TNT. Då sa Bamse: Nu var du duktig Sam! Då sa jag: Dra dit kardemumman växer och ät lussebullar tills magen sprängs!! Då blev det natt. Jag somnade på den torra fläcken.

Kapitel 4
När jag vaknade på den torra fläcken kände jag mig väldigt blöt. Jag tog hårtorken som jag hade i fickan och stoppade in kontakten i uttaget som satt i Eiffeltornet bredvid mig. Sedan torkade jag kläderna med den batteridrivna hårtorken som jag hade i andra fickan. Jag kände en luftgevärspil i skuldran. Då somnade jag av. När jag vaknade var jag i den lilla stugan bredvid kylskåpet. Det hade nämligen beställt ett flygplan på PiratesOfTheBebis.com och hämtat mig när jag sov bredvid Eiffeltornet. Det var roligast med luftgroparna, eftersom att jag sov. När jag öppnade dörren till mitt LEGO® fyllda rum sprutade det ut vatten. I den vattenströmmen såg jag grannens katt, som sjöng Halleluja. Då sjöng jag med tills vi hade flutit ända fram till Dollarstore ® där jag sprang in och köpte 5 kilo maränger för dom hundra blöta kr som jag hade i fickan. När jag gick ut hade grannens katt flutit iväg bort till den gula geggan som kom från tanten, där Alicia’s mormor stod och sörjde. Jag gick fram till henne och sa: Vill du ha en Epic meal time med mig?? Då svarade hon: JAAA!!!
Då skrek jag: 5 KILO MARÄNGER!! Då sa hon: JAA! HARPALTAR MED LINGONSYLT OCH SOCKRAT SMÖR!! Men då sa Bamse: FRITERAT HAJHUVUD MED RUSSINBULLAR!! Både jag och Alicia’s mormor stirrade förstummat på Bamse. Kunde han prata? Tänkte vi. Då sa Bamse: Klart jag kan!! E ni dumma som jamaicanare eller??! Då svarade jag: Näää. Tjarå, jao. Nu ska jag hem å äta fil och flingor och skriva statusrapport på fejan, jao. Då gick jag hem och åt fil och flingor.

Epilog
Så här ljöd statusrapporten på Facebook: Har nyss ownat Bamse och sjungit Halleluja med grannens katt, jao. Det är snart sängdags, jao. God natt, jao!
Sedan var statusrapporten slut. Sedan gick jag och la mig i den krossade vattensängen. Jag tänkte över mitt Epic Life och skrek rakt ut: EPIC!!!!
Sedan somnade jag, jao. Jag drömde att mitt liv tog slut, jao. Det gjorde det också när jag kvävdes av kylskåpet jao. Så nu sitter jag på ett flytande moln och spelar Halleluja på min banjo och samtidigt hör jag morfar frågar om William springer med armen. Det var mitt Epic Life.
Slut, jao!

Skriven av: Emil Risberg, Linnea Lidqvist

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg