Publicerat
Kategori: Novell

SAMMANTRÄDET OM ORSAKSSAMMANHANGENS VERKNINGSLÖSA VERKAN

Av obekväma orsaker vars ogynnsamma verkan återupprepas, ersätts ofta den egentliga orsaken fördelaktigt med en påhittad mer gynnsam, när den egentliga orsaken visar att de själva är själva orsaken till dess ogynnsamma verkan, men där det finns bekväma orsaker som är gynnsamt verkningslösa som aldrig utgör några problem tillerkänner man sig gärna skyldiga till.

När så en ogynnsam orsak orsakar ytterligare orsaker börjar de undra över dess orsaker och sammankallar till sammanträde för att om möjligt söka lokalisera och utreda dess orsaker, men kommer fram till att man bör skaffa sig en utbildning för att utreda orsakerna till orsakernas uppkomst och orsaken till den verkningslösa verkan av denna utbildning, vilket förorsakar ytterligare orsaker till orsakernas verkan där verkan fortgår medan orsakerna består.

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 217. Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg