Publicerat
Kategori: Novell

Shakira blir Fläskdoris

Festivalstämningen var på topp, Svergies största festival för året med hundratals personer närvarande.
I det annars så fridfulla Borlänge var nu stämningen högre än vad den annars brukade vara. Människor från alla de oilka samhällsklasser möttes samman - i en oändlig gryta med sprit, droger, sex och musik.

Mitt i bland denna soppa så fanns den strålande shake the ass donnan Beyonce , det här är alltså historien om hur Shakira förvandlades till Fläskdoris..

Det hela började sommaren innan , en vanlig superblonderad tjej läste club-annonser om Shakira kvällen som skulle äga rum på en club i Stockholms uteliv.

Denna unga dam blev då alldeles till sig och ville bli som Shakira själv. Latina diva som kunde skaka rumpa.. Dock gick hennes drömmar i kras då hennes vänninor för kvällen ej var sugen på den briljanta ideen.

Så småningom så kom vintern och fick den en gång så trovärdiga Shakira med tiden dö ut, ja framåt nästa sommar så var Shakira lockarna sedan länge fällda på marken.

Men när då Beyonce och Shakira möttes i Juni slog det gnistor och låten "Beautiful Liar" skrånades ut med hesa stämmor. ( Måste dock tilläga med en klang av oseriöshet )

Det var alltså teamwork, på högsta grad. Tills slutligen Shakira gjorde en upptäckt inne på Ica i Borlänge.

- Jag är ju en tjockis, jag ser ju inte ut som Shakira längre, jag är ju bara Fläsk Doris. Våga inte kalla mig för något annat! Jag är fet, jag är ful. Men jag har charm..

-Va sluta nu svarade Beyonce och gänget.

-Hör upp gastade Shakira argt. Jag vill nu att vi sjunger på "Beautiful Liar" igen, och det är en order att du benåder mig som Fläskdoris..

Den forna Shakira, nu mera kallad Dallarnde Doris sträckte på bilringarna och backade bakåt emot frukostflingorna. Sakta men säkert fick hon upp rytmen i höfterna och hennes hesa röst skrållade fram sången , "Beyonce , Beyonce" medan fläsket dallrade i takt..

Det tog sekunder, ja nästintill en minut för Beyonce to get the pint lixom, men slutligen tog hon sitt sunda förnuft till fånga och sjöng med klangade stämma " Fläskdoris , Fläskdoris" samtidigt som hon började rulla på höfterna och påväg upp till en vacker shake.

Alltså detta var hur Shakira en gång gick i graven..

Skriven av: AnonymaAriel

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Sten Wiking