Publicerat
Kategori: Romantik noveller

Själarnas förening


Plötsligt så fanns du bara där. Din gudabenådade uppenbarelse gjorde mig vansinnigt kär. En regnig höstdag på tågperrongen – herregud om detta bara vore en vanlig mörk, trist novemberkväll. Men ödet ville annorlunda. Helt annorlunda.
Just där. Just då. Våra blickars förening kunde ingen annan någonsin förstå. Stressade och ständigt på jakt efter något mera är människorna omkring oss. Vi var dock fångade i någon slags oförklarlig glödande kärleksillusion i nuets oförutsägbara riktningar. Helt betagna av detta nu tog vi intuitivt varandras händer som om det vore det mest naturliga som fanns. Tillsammans gick vi på tåget och åkturen blev något annat än jag någonsin hade kunnat föreställa mig.

Två vilsna själar fann varandra i en våldsam blixtsnabb förälskelse på en grå tågperrong. Allt som tidigare var viktigt – karriär, status, prylar – våra fasader och uppmålade liv– förintades för denna stund och tillsammans färdas vi genom höstnattens dunkla viskningar. Inget behövde sägas oss emellan. Den gåtfulla stämningen gjorde oss stumma på ett härligt sätt.

Vart var vi på väg? Vad ville detta säga? Hur skulle detta sluta? Ingen av oss förstod. Ingen av oss brydde sig heller för den delen. Vilsna gick vi på perrongen, men på tågsätena hade vi hittat hem. Känslan av djup samhörighet ska inte ifrågasättas. Därute var det isande kallt, men i våra kroppar hade explosioner av ostyriga heta lustar tinat upp våra frusna hösthjärtan.

En helt vanlig tjej med helt vanliga tankar. Nästan.
Sofia är medlem sedan 2015 Sofia har 1 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren