Publicerat
Kategori: Spänning noveller

Sluta andas

Jag känner pulsen öka. Viskningarna i mitt huvud överskrider dess normala förmåga att överrösta mina andra konkreta tankar. Andan fastnar som i ett jack i halsen och jag börjar att famla med mina armar i en cirkulerande och frenetisk rörelse. Tomrummet under min existens slukar mig allt närmare botten som för stunden verkar vara en hel oändlighet bortom det riella. Allt känns som en vanföreställning för mitt förvanskade sinne. Tiden börjar sakta till stillhet samtidigt som mina rörelser avtar allt mer i takt med att mitt synfält blockeras av vad som nu än håller mig som gisslan i ett omfattande grepp. Det är bara ögonblick kvar innan sista droppen har fallit ner i den tidlösa och dunkla bägaren under mig. Om man bara blivit given en chans till. En parallell utväg med ett helt omvänt slut, eller som då kan betraktas som en fortsättning. En fortsättning på en historia som inte slutar efter bara några få sidor i en korrupt sanning som gräver en djupare grav inom det abstrakta som jag bär på inom mig. Sanningen som fört mig till det ögonblicket jag befinner mig i just denna tillstymmelse av liv. Sanningen om att jag inte kan simma.

Skriven av: Wilma P. Stålhandske

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg