Publicerat
Kategori: Novell

SMÅPÅVEKOMMUNERNA

De kriminella småkommunerna kan endast bekämpas genom Nationella operativa avd (Noa)

I småkommuner som Båstad, Vadstena och även större som Halmstad och Södertälje, har den Plutokratiska och Khazariska maffian inflytande och hållhakar på i stort sett hela samhällsapparaten.

De har genom falska betyg, kärleks och vänskapsförbindelser nästlat sig in överallt på positioner i samhällskedjan, där politiker, fastighetsägare, kyrkan, företagare, entreprenörer, bankpersonal, försäkringsbolag, näringslivet, försäkringskassan, kommun och landsting,polismyndigheten, kriminalvården, psykiatrin, vaktbolagen, sjukvården, gymnasiet, universiteten, biblioteksväsendet, massmedier, it-medier äger kompromitterande nätverk som de studerat och arbetat sig in i olika befattningar med olika identiteters manipulerande korruption av nepotism, och att folk förts bakom ljuset och fördummats eller hjärntvättats av en sagobok där Herodes blodsoffer i barnamord bara var en föraning i jämförelsen med den occulte Baal's roth-shields Babylonska trossamfund, däri de äta barnakött och dricka dess blod,kommer att göra mänskligheten till slavar inför en krum liten krets av sk, övermänniskor som utvalda av Satan själv.

Cesare Lombrosos kriminalantropologiska lära var trots att den tolkats fel något som bör omtolkas i demokratisk och humanistisk anda, om det nu vore så enkelt att naturen vore demokratisk och human, vilket som vi dock vet att den inte är.
Lombroso som själv var av judisk - khazarisk klan, visade med all vetenskaplig tydlighet att judarna själva var och är de värsta antisemiterna och rasisterna,


*

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 217. Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Notice: Undefined variable: genre in /srv/users/serverpilot/apps/nya-novell-nu/public/functions/blocks/advert.php on line 3
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg