Publicerat
Kategori: Spänning noveller

Sommarkväll

Flickan stod vid kyrkan, hon började tänkta tillbaka på kvällen då allt hände… De var en kall sommarkväll familjen var ute vid havet, man kände riktigt hur de blåste kalla vindar. Ena killen hoppa i vattnet, han simmade en bit sen kände han något som tog tag i benet, han blev livrädd. Men upp från vattenytan kom en tjej som bodde i samma kvarter som honom. De började prata dag som natt. En blåsig och regnig sommarkväll var de ute och gick, killen såg ett träd. De tänkte se vem som kunde klättra högst i ett träd. De började klättra tillslut var de så högt som de bara gick, killen började rota i fickan och tog fram en ask, hon frågade va de var. Han kollade mot henne och frågade om hon ville gifta sig med honom, hon kastade sig på honom och sa ja. De började klättra ner men killen halka och trillade ner från trädet. Tjejen skyndar sig ner, han ligger där medvetslös, helt förskräckt ringer hon ambulansen. nu är dagen hon stod vid kyrkan, efter ett tag gick hon in genom portarna. Hon går fram till kistan sätter sin hand på den och börjar gråta

Är en som gillar sport och att skriva lite på fritiden ..........................................................
Daniel aronsson är medlem sedan Daniel aronsson har 1 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg