Publicerat
Kategori: Deckare noveller

Spel suger av bajs

TSM och G2 vinner LCS — CLG & H2k klara för Worlds

Av Joakim 'JoeAWESOME' Jansson den 29 augusti 2016, kl 18:54 · 14 kommentarer
LCS Team SoloMid står som segrare efter en 3-1-seger över Cloud9 i Nordamerika och i Europa blev det G2 Esports som knep förstaplatsen efter att ha besegrat Splyce med 3-1.
Efter 13 veckors spel har League Championship-säsongen lett mot sitt slut där vi såg Team SoloMid segra i Nordamerika och G2 Esports segra i Europa. Publikfavoriterna TSM ställdes mot ett Cloud9 i finalen och trots att laget förlorade den första omgången lyckades de vinna tre raka och skriva slutresultatet till 3-1. I Europa slutade finalen också 3-1 och det var Splyce som förlorade mot G2 Esports tidigare under söndagen.

CLG och H2k klara för Worlds
För Counter Logic Gaming och H2ks del innebar de nu att de knep den andra worldsplatsen från Nordamerika och Europa efter att ha vunnit tredjeprismatchen och således gått vidare tack vare poäng från de två splitsen. En sista plats från respektive region finns att knipa och där kommer lag som Fnatic, Unicorns of Love, Immortals, Cloud9 med flera att knipa en plats till årets League of Legends-turnering.

Europeiska finalen

Skriven av: bajs

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg