Publicerat
Kategori: Spänning noveller

Spindel mannens Skada

Tänk om peter parker hade gått till en doktor efter att han ha blivit biten av spindeln så får han en diagnos att han är cp skadad så står det så här i doktor diagnospappret.

En man i 25 års åldern kom hit och bad mig undersöka han efter att han blivit biten av en modifierad spindel.
Jag upptäckte att han kan klättra på väggar vilket normalt folk inte kan, samt att han nu kan skjuta ut spindelnät ur sina händer efter egen vilja.
Denna cp skada är grov och betyder att peter parker inte längre kan gå i en vanlig skola då hans behov har förändrats, han brukar numera hoppa omkring på tak och svinga runt som tarzan i new york och ibland dänger han upp folk efter eget godtycke. Han bör placeras i en klass för folk med liknande skador som han själv.

Så lämnar peter parker denna diagnos till sin lärare och säger "jag är cp skadad nu" varpå hans lärare först försöker fälla peter parker men efter misslyckat försök läser pappret.

Peter parker blir omplacerad i en annan klass som heter Peter fläsker där bara han själv går och får studera i en skrubb. Där inne utvecklar han sin spindermannen dräckt och ger sig iväg och dänger upp brottslingar med sin nya cp skada.

Skriven av: Joel

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren