Publicerat
Kategori: Novell

Spionen. (. I. )

Psykiatriker. : Vi har efterforskat på era tidigare kontakter med psykiatrin, varvid det framkomma att ni tidigare varit anställd på en öppenvårdsavdelning som vårdare, samt att ni därefter efter utlandsresa inkommit akut vid 2 skilda tillfällen, däri båda journalernas Psykiatriska utlåtanden icke medgivit psykisk sjukdom utan att ni enbart utnyttjat det Psykiatriska sjukvårdssystemet
varvid vi uppmanar er att ta in på hotell
eftersom detta är inget semesterhotell.

Ni komma även vänta åtal för att i en av edra böcker förtalat enskilda vårdare.

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 217. Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg