Publicerat
Kategori: Novell

TRON! HOPPET OCH KÄRLEKEN

En hoppfull tanke välkomnas alltid av den dödssjuke patienten, hos fången i fängelsecellen, eller hos den fattige poeten i sitt sjaskiga vindsrum i Paris. Men hoppet är en lika bräcklig is, som tron, och leda oftast till en besvikelsens leda och apati. Vad kärleken beträffar, har den erfarne redan rivits av dess vilddjurs klor, som ristat in sina minnen i själens hjärta.

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 217. Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg