Publicerat
Kategori: Novell

Tufft liv som geni

Jag föddes 1970 i Stocholm. När jag var fem år så lämnade farsan oss så det var bara jag och min mamma. Mamma jobbade heltid på McDonalds för att kunna ta hand om mig. När jag var sju år så började jag i skolan och efter en månad så pluggade jag redan klart nians läroplan och fick högsta betyg. Jag ansågs vara en av tidernas största och yngsta geni som redan pluggade på gymnasiet vid åtta års ålder men det var inget roligt för mig för att jag kände mig så ensam och jag gick runt och tyckte att de andra dumma i huvudet precis som i filmen idiotrepubliken (en bra film dessutom) livet var inte alltid lätt, mamma fick sparken från sitt jobb på McDonalds när jag var 10 år och jag hade redan gått ut från universitet, jag bestämde mig för att hjälpa mamma och gick ut på stan och gick till olika butiker och frågade om meet fanns en arbetsplats för min mamma, efter en vecka och har redan gått över hundra butiker så fanns det äntligen en butik som kunde anställa min mamma och jag sprang hela vägen hem till mamma och berättade de goda nyheterna, hon var överlycklig att han lyckades hitta ett jobb åt henne, hon själv hade gett upp efter femtio butiker. När jag var 12 år så var jag hemma och hade inget att gör nu när jag har gått ut alla skolor men en dag så kom en gubbe och knackade på våran dörr och jag gick och öppnade dörren och undra vad han ville, det visade sig att han var chef för ett stort företag och ville anställa den geniala pojken som revisor och pojken tackade ja på ett villkor och det var att mamma skulle aldrig mera behöva arbeta utan kunde lung och ro njuta av livet. Gubben lovade och det har gått fem år nu och pojken stortrivs på sitt jobb som revisor och hela världen kände till honom då han var ett geni vid en ung ålder, många sa att han var smartare än Einstein och Stephen hawking och kunde också skriva bättre historier än Stephen king. När jag skulle besöka min mamma så köpte jag en bil åt henne, en Mercedes, jag körde den till henne och knackade på dörren men inget svar och jag öppnade dörren med husnyckeln som han hade alltid med sig, han gick in till köket så upptäckte han att hon hade fallit och slog huvudet och dog direkt, jag grät så mycket att jag ville ta mitt liv, jag körde bilen till en bro och steg av bilen och hoppade upp på räcket och skrek: nej nu fan jag orkar inte med detta ensamma livet! En tjej i samma ålder närmade sig försiktigt och talade med en lugn röst och frågade varför han vill avsluta sitt liv och jag tyckte att hon var den snyggaste jag har någonsin sett och skulle svara att orsaken var att min mamma dog men då plösligt kom en lastbil och körde rakt på henne och hjärnsubstans hamnade i min mun och jag bara nej Fuck it jag ska bara hoppa och dö och det är exakt vad jag gjorde men överlevde på nåt sätt ändå, när jag kom iland så tittade jag upp mot himlen och visade fingret och sa Fuck you jävla gud som vill hålla mig vid liv. Vad fan ska jag göra nu? sa jag till mig själv

Vill du veta fortsättningen? Kommentera nedan isåfall att du vill

Hej alla, jag heter André Pasuram och är en kille på 16 år och fyller 17 i november i år. Jag älskar att spela golf och jag tävlar i golf. Har vunnit europamästerskap för döva. Ja ni har läst rätt jag är döv men hör med hjälp av cochelaimplantat. Jag ska satsa på att bli golfproffs och spela på pga-tour och vid sidan om så kan jag försöka skriva böcker och noveller som ni kanske kommer att gilla.
André Pasuram är medlem sedan André Pasuram har 2 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg