Publicerat
Kategori: Relationer noveller

Tvålen

Stämningen, spänd som en ballong, konstaterades av vaktmästaren vid dörren. Han nickade lydigt och höll blicken lågt när han lämnade rummet. På var sin sida om det runda bordet barikaderade de sig bakom bärbar dator och kaffekopp. De stirrade glupskt och krigiskt. Ilskan hade startat hos Pettersson, han stod tvållös på toaletten med bacillerna krypandes på händerna. Nilsson, den jäveln, tog säkert den sista slurken tvål. Han var övertygad.

Nilsson fokuserade på Petterssons födelsemärke på hakan. Formen av Italien! Vem faan har ett födelsemärke som Italien i ansiktet! Och säkert var nu att medelhavslurken hade tagit sista tvålen. Mötet och förolämpningarna började.

- Nilsson, din förpackade jubelidiot, hur många gånger har jag inte sagt åt dig att om du tar sista tvålen fixar du dit en ny.

- Pettersson, du skräpet av allt skräp, du glömmer ditt ansvar! Patrask! Avskum! Vedervärding!

- Kan man sjunka så lågt? Kan man ignorera det riktiga, det viktiga, det rätta. Nilsson, har jag inte förklarat för dig om tvålen, har jag inte tusen gånger berättat för dig om renlighet och ordning? Va?

- Du Pettersson, du borde veta mer om smuts och fult än någon annan! Din bastard! Avfälling! Medioker golfare!

Vaktmästaren tog sig ljudlöst in i rummet igen, ställde ned verktygslådan och ställde sig mitt i rummet och höjde båda armarna i luften.

- Jag tog sista tvålen.

Pettersson lutade handflatan över Venedig. Nilsson sneglade på sina händer och sen på vaktmästaren. De fällde ned laptops och harklade sig.

- Lavendel. Vi glömmer det hela. Nu är det glömt, men köp lavendel nästa gång. Lavendel mynta om det finns.

Skriven av: Erik Tobias Enström

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren