Publicerat
Kategori: Novell

Ursäkt!

Ursäkt!

Om du någonsin får chansen att be mig om ursäkt kommer du inte att kunna göra det så enkelt som du har alltid i din livstid har gjort för dig! Den ursäkten kan du inte köpa med hela världens pengar! Du kan inte heller utföra den med världens list och falska spel!

Den ursäkten har bara hitintills kostat alldeles för mycket! Varför du har alldeles för många sårade själar på ditt sovande samvete som någon dag kommer att vakna! Ju senare du öppnar dig för det och inser det desto kortare tid har du på dig! Väntar du för länge får du kanske inte någon tid kvar till tillfredsställelsen i dina sinnen och din själ!

Och den dagen kommer du att behöva all vänskap, den villkorslösa; och all kärlek, den djupa och äkta, du kan få som du inte ens förtjänar! För att kunna bära bördan och tyngden av skuld på dina axlar tills du kan komma på de rätta orden som är läkande; och de rätta handlingar som är helande! Den skuld som finns där trots din förnekande och din nonchalans!

Och till allt detta kommer du att behöva styrka, mycket mer än du kan ens inbilla dig om! Du kommer att behöva satsa av något som du har alltid försökt blunda för! Varför det gör ditt ansvar inför livet ännu tyngre... oavsett hur mycket enklare allt skulle kunna ha blivit om du hade kunnat öppna dina ögon och sinnen…

Men försök! Försök min älskade! Hellre förr än senare!

Skriven av: Jorden

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Mörk, vacker, passar till allt. Vad är jag? ;-) Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! :-) Är du mer nyfiken, samt modig, så finns jag på följande adress, välkommen dit:…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Inga-Britt IB Gustafsson