Publicerat
Kategori: Sexnoveller

UTAN SAMTYCKE

Polis : Jaha, godagens lilla damen, vad kan vi hjälpa till?

-Je ska göra polisanmälan om säxuälla trakasserier, ofredande och förtryck, som pågått ända sen fem te 89 utan samtycke.

Polis : De var länge, men varför har tant inte anmält på tidigare stadium?

-Av psykologiska och bortträngningstraumatiska skäl tills en minnesutvecklare fick mig minnas allt som nä vore idag.

Polis : Hur gammal är damen idag?

-Je ä 90 men ska fylla 91 i år.

Polis : Hur har dessa sexuella ofredandena och trakasserierna yttrat sig då?

-Ända sen je var fem år har ingen kille velat se åt mä, inte en enda uppmuntrande klapp på skinkan eller ens en kommentar om mina stora bröst, så ja tyck nä ä för jävligt va je ha vare säxuällt förtryckt å utsatt för je ha fått onanera jämt för ingen ha velat ha mä för att ja int ä smal å säxi, så nu vill je ha skadestånd för mitt livslånga lidande utan samtycke.

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 217. Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg