Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Utelåst i studentkorridoren – Ligga i samma säng Del 2

Utelåst i studentkorridoren – Ligga i samma säng
Efter påstötningar kommer här en reviderad version av fortsättningsnovellen på mamma Gunillas och hennes son Adams dag tillsamman i hans studentlya i Uppsala. Jag hoppas du kommer att uppskatta den lika mycket som den tidigare versionen
Jag heter Gunilla och bor i Stockholm med min man och två nästan vuxna barn. Min son Adam ska flytta till Uppsala för att plugga. Jag studerade själv i Uppsala, och passar nu på att följa med honom till hans studentlya för att installera honom. I förra delen av denna novell berättar jag om hur jag hjälper Adam att installera sig i sitt studentrum i Uppsala, Vi städar och plockar i ordning. Sedan blir det handling – ja lite gott att äta måste jag och min son ha när vi äntligen har egentid tillsammans. När alla förberedelser är klar smuttar vi på vinet och myser Adam berättar om sin flickvän Ida – en skild 35 årig Uppsalakvinna med två barn 10 och 15 år gamla. Jag berättar om Pers och min weekendresa till Barcelona och hur vi träffar den fantastiske ynglingen Ronaldo. Ja mer om detta kan du läsa i första delen av min berättelse. Jag föreslår därför att du läser första delen av novellserien för att få en bra bakgrund till detta avsnitt.
Vi har en underbar kväll med mycket smek och kel, och vi har lyckats balansera på den smala knivseggen mellan ömt kel mellan mor och son och incest. Klockan har blivit mycket och vi är båda lätt berusade av vinet men framför allt av vår underbara kärleksakt.
”Adam, gud vad är klockan. Det är underbart att gosa med dig raring, men vi måste …., jag måste hem ”.
”Mamma du kan inte åka hem ikväll. Du har druckit vin, du få sova här och åka tillbaka i morgon bitti”.
”Men var ska jag sova? Du har ju bara en säng, och jag har ingen pyjamas med mig ”.
”Mamma vi har varit nakna inför varandra i flera timmar. Varför ska du ha pyjamas nu. Är det moraltanten i dig som vaknar. Lås in henne i skrubben igen. Varken du eller jag har något att skämmas för, och jag tycker du är ursexig”.
”Gud så dum jag är”, skrattar jag, ”Ja, jag kan se att du gillar att titta på mamma. Det syns tydligt mellan dina ben. Älskling mamma tycker också att du är läcker förresten”.
”Mamma du är sexigare än Ida, men säg inget till henne”.
”OK då raring, men du måste väcka mig när du går på föreläsning så att jag hinner till jobbet”.
”Lovar mamma, men jag har både föreläsning och sen grupparbete, så jag är inte hemma förrän två på eftermiddagen”.
”Ja då har jag åkt för länge sen, men vi säger hej då i morgon bitti plutten”.
Mamma det var ju jättelänge sen du kallade mig plutten”.
”Mmmm älskling men det är säkert för att jag tycker vi haft en så mysig dag. Nu måste vi lägga oss. Gå du först på toan”.
Det är så underbart att se hur lycklig Adam är, ja i kväll har vi kommit varandra riktigt nära – inte bara fysiskt. Att balansera på knivseggen mellan moderligt smek och incest är underbart fascinerande. Men var går gränsen egentligen? I kväll har vi kysst och smekt varandra alltmer avancerat. Jag har tagit min sons kuk i munnen och känt honom komma. Adam har smekt mina bröst, kysst dem och nafsat på mina vårtor som när han var en liten baby. Han har smekt mitt kön, hans fingrar har trängt in i min kärlekstullen. Han har smekt min rumpa, och minst två fingrar har gosat i mitt bajshål. Han har kysst och slickat min fitta och mitt mest privata hål, och vi har båda njutit av det. Hans underbara kuk har smekt mina blygdisar och mitt känsliga brunöga, men längre har vi inte gått. Är det gränsen eller ….. Jag gav mig hän åt Ronaldo, och han fick hälsa på i min bakdörr. Att hälsa på i bakdörren är väl inte mera incest än att låta samma kuk tränga ner och komma i min strupe? Är det verkligen incest att låta min älskade son tränga in genom mitt brunöga och in i min längtande tarm?
Ja så går mina funderingar, samtidigt som jag hör Adam tvätta sig på toan. Jag längtar så efter min son, jag vill se honom smeka sin underbara kuk med en tvål. Så reser jag mig upp ur sängen och helt naken smyger jag fram till toadörren.
Jag knackar inte på dörren. Istället öppnar jag den försiktigt och viskar: ”Älskling, mamma är så kissnödig. Kan jag inte få komma in och kissa”.
Så fortsätter jag: ”Nej älskling, du behöver inte gå ut. Vi får plats båda två”:
Jag sjunker ner på toasisten bara 20 cm från min sons underbart vackra kuk. Mina lår är halvöppna när den gulaktiga strålen kommer.
Min son tittar fascinerat på min fitta och kisstrålen och viskar: ”Mamma det är så sexigt att se dig kissa – lika sexigt som när Ida gör det. Snälla öppna låren mera och dra isär dina blygdisar, så att jag ser kissöppningen och hur strålen kommer ut, mmmm mamma”.
Jag har aldrig funderat på wet tidigare, men att kissa inför min son känns underbart pirrigt. Mitt pekfinger börjar smeka mjukt runt kisshålet. Jag vet inte vilket som är mest pirrigt, att smeka med fingret runt kisshålet eller ett möta min sons kåta blick. Ja han är verkligen kåt på sin mamma, gud vad jag älskar detta.
”Älskling vi kvinnor är så känsliga runt kisshålet. Mitt lilla finger gör det så underbart skönt. Vill du pröva att smeka lite”.
”Mamma får jag det, får jag känna med mitt finger över ditt kisshål. Ida är den enda tjej som jag fått göra det på”.
Jag sjunker ner lite mer på toastolen, öppnar låren mera, och lämnar plats för min sons sköna hand. Hans fingertoppar smeker underbart skönt runt och över mitt kisshål. Ja jag är i paradiset. Detta är inte snusk. Nej detta är kärlek mellan mor och son. Jag ser hur Adam kupar handen och fångar den ljumma kisstrålen.
Så för han handen till sin mun smakar och viskar: ”Mamma ditt kiss smakar underbart gott, faktiskt godare än Idas”.
”Älskling får mamma smaka också. Jag har aldrig……, snälla Adam”, tigger jag.
Adams hand möter mina läppar och jag smakar första gången på mitt eget kiss. Jag måste hålla med Adam att det är underbart gott: Så förenas mamma och hennes son i en underbart varm kyss.
Min blick möter Adams, och jag viskar: ”Älskling, nu vill mamma se dig kissa”.
”Mamma, vi är härligt snuskiga, jag tror Ida skulle älska ditt snuskiga sätt”, viskar Adam samtidigt som han drar bak förhuden på sitt blålila ollon och den kraftiga kisstrålen sprutar fram ur kisshålet.
Mina händer smeker samtidigt min sons bröstkorg, ner över magen och mjukt över den ådriga pungen. Så greppar handen pungkulorna.
”Så vackert det är att se dig kissa. Snälla får mamma hålla din kuk när du kissar. Det gjorde jag när du var liten och skulle kissa ute i skogen. Det var så skönt och pirrigt”.
”Mamma klart du får. Det är hela tiden du som sätter våra gränser, och det är du som pratar om incest”.
Samtidigt tar Adam min hand och för den till sin kuk. Mina fingrar smeker mjukt över ådrorna, handen greppar sedan runt det halvstyva grova kukskaftet. Det är jag som nu styr kisstrålen. Jag känner Adams händer greppa mitt huvud och varligt pressa ner min kropp så att jag blir sittande på huk snett framför ollonet och kisstrålen.
Till min besvikelse slutar min son att kissa. Istället för han mitt huvud fram till det kissblöta ollonet, och viskar med bestämd ton:
”Mamma slicka kisshålet”.
Jag är en kvinna som älskar att bli dominerad och njuter av Adams stränga ton. Jag öppnar lydigt munnen och tar ollonet i munnen. För första gången i mitt liv smakar jag på min sons kiss, och min tunga smeker det känsliga ollonet. Adams starka händer greppar mitt huvud och trycker det djupare ner på den halvstyva ynglingakuken. Lydigt slappnar jag av i halsmusklerna och sträcker min hals så att det grova ollonet kan tränga förbi mitt struphuvud och ner i min strupe. Vill han knulla sin mamma i halsen eller ….. Jag hör min son stöna lätt, samtidigt känner jag hur varmt kiss rinner ner i min strupe.
Skrattande utbrister Adam: ”Mamma, du är min pisshora nu. Svälj allt mitt piss som om det vore det godaste vin”.
Jag är så snuskigt lycklig, jag klarade nästan att svälja allt kiss. Bara lite grann rann ut i mungipan.
Jag möter min sons varma blick, vi är båda så lyckliga. Våra läppar möts igen i en varm kyss, och min son får smaka lite på hans eget kiss. När våra läppar möts bestämmer jag mig för att ta vår lek ett steg till, och viskar till min son:
Älskling, vi har så fint tillsammans. Nu vill mamma göra sig klar för natten tillsammans med dig. Jag vill vara ensamma ett tag på toan, och förbereda en överraskning. Gå nu in och lägg dig, raring, men somna inte.
Jag spolar upp vatten i handfatet, löddrar tvålen i det, och i badrumsskåpet hittar jag en gummiblåsa. Jag fyller blåsan med tvålvatten. För den till min russinport och sprutar in det ljumma tvålvattnet i min tarm. Jag kniper och upprepar sen proceduren en gång, sedan snabbt till toan och prutta ut vattnet. Denna övning upprepar jag två gånger till, och då färgas inte toavattnet längre brunaktigt. Min tarm är ren. I badrumsskåpet hittar jag inget glidmedel. Adams hudkräm får duga. Jag smörjer in fingrarna ordentligt, för in ett i min russinport och låter det cirkla runt. Så tar jag ett till samtidigt som jag slappnar av mera. Slutligen får gullebrand också sällskap med slickepott och långeman, och de tre fingrarna dansar runt i mammas rumphål. Ska jag ta ett finger till och mjuka upp hålet ordentligt, eller ska jag låta min sons underbara kuk riktigt känna hur trång hans mamma är i rumpan. Jag nöjer mig med tre fingrar ikväll, det är skönt för både Adam och mig om det är trångt. Slutligen bättrar jag på sminket med lite läppstift, rouge och parfym. Troligen är det Idas grejer jag snyltar på.
Jag öppnar toadörren, och helt naken möter min sons förväntansfulla blick där han ligger i sängen.
”Var är överraskningen, mamma?” frågar han - och låter nästan som han låtit under sina födelsedagar.
”Här!” svarar jag – och nickar med huvudet. Mamma är din överraskning, älskling. Berätta nu för mamma om det är något du vill göra med Ida, och hon hela tiden säger nej. Var nu ärlig mot mamma, älskling”.
”Mamma Ida och jag kollar ibland porrfilmer ihop. Jag älskar analfilmer. Hon tycker också att dom är häftiga, men hon vill aldrig testa live. Men mamma var är överraskningen”.
”Här raring mamma är överraskningen, och du ska få älska mamma analt. Jag har kommit fram till att det inte är incest. Incest är bara när du knullar mamma i fittan. Men när vi älskar analt vill jag att du filmar med din och mammas mobil”.
”Mmmmm.... självklart, mamma! Men ... vill du verkligen knulla analt. Har du gjort det förut? Mamma, du behöver inte bara för att jag drömmer om det”, stammar Adam nästan fram.
”Älskling mamma vill, mamma har gjort det förut, och gör man det försiktigt är det underbart skönt. Ja ibland skönare än att ta kuken i fittan. Mamma har förberett allting för det … för dig … för oss. Men vi måste ta det försiktigt. Du är så stor … du har så stor … Din kuk är så underbart stor”.
”Mmmm, mamma jag älskar dig.”
”Jag skulle vilja se allting när du ... när vi ... gör det. Jag vill ha detta som ett minne av vår underbara kärleksnatt. Filmen ska jag ta fram och titta på när jag onnar. Därför vill jag att vi filmar det. Kan vi göra det?”
Adams ögon glänser av glädje ”Mmmm mamma jag ska vara försiktig. Du måste lära mig.”
”Hämta din mobil nu, raring”.
Jag dämpar ljuset i rummet samtidigt som Adam placerar ut våra mobiler strategiskt. Gud, vad jag längtar efter min son, och att känna hans underbara kuk i mig! Tänk Adam och jag har inte sovit så här nära varandra sedan han var liten. Jag minns hur skönt det var att ligga bredvid honom, och han var så nyfiken. I smyg smekte hans små händer min kropp, och han var speciellt intresserad av hålet där babyn kom ut. En gång var han extra påstridig, och gav sig inte förrän han fick sticka in sin lilla hand i mig och känna om det var någon baby där. När jag ammade hans lillasyster ville han alltid vara med. Han skulle också smaka på mitt bröst. Det slutade med att jag fick sluta amma Linda annars hade mina båda barn ätit upp mina bröst.
”Älskling, nu ska vi ta det försiktigt. Vill du ... vill du ... börja med att smaka lite på... mamma?”
”Jaaa” säger min älskade son med glädje och upprymdhet i rösten.
Jag kryper upp i sängen och lägger mig bakåtlutad mot kuddarna. ”Kom!” viskar jag till min raring.
Han kryper upp till mig, till mitt ansikte. Jag pussar honom på munnen.
”Vill du, knulla mamma i rumpan”, viskar jag med kåthet i rösten.
”Mmmmm… mamma, du vet inte hur många gånger jag smugit på dig när du duschat”.
Oh, Gud! Ska han verkligen komma in i mig, in i mitt lilla, trånga stjärthål. Jag särar välkomnande på benen. Min älskade Adam glider ner och hittar en bra position. Hans huvud är nu vid mitt rakade underliv. Jag drar upp mina ben – och då ser jag att han lägger märke till mitt glansiga och insmorda bajshål.
”Du luktar gott, mamma!”
”Mmm jag snodde lite av Idas parfym”.
Adam kysser mitt sköte. Jag känner med hans tunga på mina blygdläppar och hur han smeker min klitta. Genast känner jag fukten sprida sig i min slida. Oh, Gud! Vad ska min lille son göra med sin stora kuk?! Ska han verkligen få komma in i min trånga stjärt! Adam är så underbart lugn, och låter mig bestämma takten. Det här kommer att gå bra. Det är så annorlunda mot en del andra analknull, där man nästan blivit våldtagen.
”Åååååhhh… du är duktig! Du gör det så skönt för mamma! Fortsätt så med din tunga och mun ...” viskar jag uppmuntrande till honom.
Adam fortsätter att bearbeta mitt kön. Slickar ... pussar ... suger tag i mina blygdisar ... Jag blir genast så skönt våt. Kåt, upphetsad, varm, villig. Jag vill känna honom i mig, jag vill känna hans kuk långt upp i min tarm. Jag tittar på honom när hans tunga slickar i sig mina safter. Han har stängda ögon. Han njuter också.
”Ååååååhhhh… du gör det så skönt för mamma! Din tunga och dina fingrar är så underbara. Fortsätt … Jaaaaaa…. fortsätt …”, viskar jag njutningsfullt.
Jag har svårt att ligga stilla när kittlingarna blir allt intensivare, hans tunga rör mina känsligaste delar. Ska han bara slicka min fitta, ska han inte smeka mellangården och mitt lilla bruna russin med sin underbara tunga.
"MMMMM ... slicka mamma, du gör mamma galen, älskling!"
Nu lyfter han mina ben så att mina knän hamnar på magen. Strax känner jag hur han använder tungan runt mitt stjärthål. Det kittlar skönt. Spännande skönt. Mina blygdisar är svullna, min fitta het av längtan. Stjärten pulserar kring min sons tunga, som retande smeker min stjärt.
"Jaaaa.... ååååh .... jaa.... fortsätt .... det är så skönt .... jaa .... åååhh..., älskling kom med din tunga i mitt bajshål".
Min raring, min knullpojkes tunga rör sig runt stjärten. Tungspetsen tränger in i mig en liten bit. Borrar sig in i mig. Sedan ut igen. In och ut. Snabbt, glidande, skönt! Slickar runt hela stjärtrosen.

"Jaa meeer Åh... Gud så skönt" gnyr jag.
Jag känner hur han för in sitt finger i mig, fingret som glänser av mina könssafter. Sakta och underbart skönt. Min anal suger tag i fingret, in och ut. Han slickar mig underbart gott. Ja detta är äkta kärlek mellan mor och son.
"Jaaaaaa... åååååhhhhh ... du är ... så duktig ..., du gör det så gott för mamma”.
Jag blir yr av den kittlande behandlingen, mina ögon himlar, jag andas stötvis på grund av upphetsningen.
Min älskare, min son nafsar och suger samtidigt på min klitoris så fantastiskt skönt. Fingret i mitt bajshål dansar runt i underbart skönt tempo. Min ringmuskel pulserar av längtan efter kuk. Den vill fånga Adams kuk och krama den i ett kärleksgrepp, bättre än vad munnen eller slidan kan åstadkomma. Den är ju så trång och får så sällan vara med i kärleksstunder.

Min lille son låter nu tungan vibrera mot min klitoris. Det känns smått ofattbart. Hur gör han? Aldrig har jag upplevt något liknande ...
"Jaaaa... så där ... jaa... åååhhh.... jaaaaa..., gud så gott du gör för mamsen".
Jag stönar och andas osammanhängande. Min njutning är total. Orgasmen närmar sig i rasande fart.
Han slickar, pussar och suger på min blodfyllda klitta, samtidigt som han för in ytterligare ett finger i min anusport. Fingrarna dansar runt med varandra. Så tvingas ytterligare ett finger in i mitt brunöga. Fingrarna rör sig runt och penetrerar stjärthålet gång på gång. In och ut, in och ut. Jag trycker hans huvud, hans mun mot min heta, våta fitta och skriker ut mina lustar:
”Ååhhh … älskling, mamma kommer. Du gör så hilaskönt för mamma Jag blir tokig … ÅÅÅÅH, snälla sluta inte”.
Han släppte inte min klitoris. Fingrarna åker nu in och ut i ett allt högre tempo. Hans mun, läppar och tunga kysser, slickar, suger och gör allt möjligt skönt med min kittlande blodfyllda klitorisknopp. Det rinner kärlekssafter ur min slida, så kåt och upphetsad blir jag av min sons behandling.
"Åååååhhhh .... slicka mamma! Jag trodde aldrig du kunde göra så skönt för mig – och detta är första gången du älskar analt. Fortsätt snälla...", tigger jag.
Jag vet inte var jag är. Jag stöter mitt underliv mot min sons mun. Ville känna honom hårdare. Min andning blir flåsande, stönande ...
"Slicka mamma! Jaaaaa ... du är duktig ... . ååh."
Nu är jag riktigt nära att explodera i en orgasm. Min längtande fitta nästan suger tag i min sons mun ... Jag skakar i hela underlivet.
”Slicka …. Slicka …. Jaaaa .... mamma kommer oooh.... mamma kommer”.
Mina ögon tåras av mammalycka ... Jag darrar till i skötet när orgasmen strömmar genom mig. Min mage rör sig av kraftiga konvulsioner. Min genomvåta fitta är tecken på hur skönt min son gör för mig. Min anal känner ett så stort sug efter att få bli fylld, penetrerad och uttänjd av min sons stora kuk!
Jag flåsar jag flämtar av upphetsning. Samtidigt flyttar min älskade son sitt ansikte och pussar mig på magen.
”Älskling Jag vill att du ... kommer in i mig nu. Där bak. Jag vill ... känna dig ... inne i mig..., älskling hämta glidmedlet som jag sett i din necessär”, viskar jag.
Jag tittar ner och min blick möter min sons stora kuk - den är enorm! Snart ska han komma in i mig! Hans ollon är blottat. Jag greppar tag i hans stora och ådriga kuk, och runkar några drag. Ollonet ser så mjukt och samtidigt hårt ut. Min mun vet hur det känns. Mina fingrar vet hur det känns. Snart ska mitt stjärthål få veta hur det känns. Ja snart ska vi älska analt.
”Kan jag ligga så här.” säger jag till honom, när han kommer tillbaka med tuben. Jag ligger med uppdragna knän. Han ställer sig på sina knän framför mig. Jag sträcker mig efter glidmedel och uppmanar honom att smörja in kuken. Jag njuter av att se hur hans ollon glänser när han är färdig. Jag längtar. Jag är kåt, jag känner mig redo.
”Älskling ligger jag bra för att bli filmad i vår första porrfilm, älskling – vår första analporrfilm”, frågar jag.
”Mmmmm… mamma det blir perfekt”, svarar Adam med darrig röst och håller upp mobilen.
”Älskling det är bara du och jag som får ha filmen. Den får inte komma ut på nätet, lova det Adam”.
Min son bara nickar, är det ett ja, eller….. Jag vet ju att det finns mycket pengar i porrbranschen, och en sexfilm. Nej jag vill nog inte bli en mogen porrfilmsstjärna, eller ….
Jag försöker slappna av. Han startar kameran på mobilen och håller sin andra hand runt sin enorma kuk. Han tittar mig i ögonen. Därefter ner på våra kön. Han siktar rätt med lemmen. Jag känner hur han trycker med ollonet mot mitt bajshål. Oh, Gud! Hans kuk är så stor. Han är så fin, min lille son. Snart ska han komma in i mammas lilla rumphål.
”Älskling, ta det försiktigt … ta det lugnt … jag vill känna dig... försiktigt … du är så stor …”.
Jag tar ett djupt andetag. Min längtan är stor. Kåtheten är överväldigande. Jag slappnar av så mycket som möjligt, så att han ska kunna komma in i mig.
”Mamma nu kommer min kuk, är du redo” viskar min älskling.
Äntligen ska min anal töjas för att ta emot min sons grova kuk. Ollonet är så grovt och jag är så tajt. Varför använde jag inte fyra fingrar för att mjuka upp hålet.
”Älskling ta det försiktigt, låt mammas rumphål vänja sig vid din kuk”, vädjar jag.
Min älskare – min son - kommer inte in genom det tröga motståndet i mitt rövhål, så med ollonet bara halvt inne låter han kuken ligga på med ett lätt konstant tryck bara, så borde min russinport öppna upp sig i sin egen takt.

Jag stönar till ansträngt då min anal plötsligt slappnar av och låter sig töjas med den välbekanta värmen. Adams hästkuk vinner mark och tränger igenom analens strama grepp och börjar fylla upp mammarumpan med grov kuk. Det grova hala skaftet glider centimeter för centimeter i den skönt kramande analen. Snart har betäckaren nått botten av mammas ändtarm. Jag upplever en obekvämt stumt huggande känsla i rumpan när Adams ollon knuffar lätt mot tarmväggen då han försiktigt juckar i mig. Jag är för trång för min sons grova kuk, men jag vill kunna ta emot den. Jag vill känna hela kuken i mig. Jag vill njuta av varje millimeter av min sons kuk. Adam vill också få in hela sin kuk i mammas anal. Han har bottnat i mig cirka 15 centimeter in, men han vill tränga in med alla sina 23 centimeter och daska sina stora ballar mot mammas skinkor. Det måste bli en underbar porrfilm.

Jag försöker förklara för Adam att komma förbi ändtarmen och vidare in i djupet av tjocktarmen. Det lärde mig en stilig gambier när en väninna och jag hade tjejsemester där. Hans kuk var 25 – 27 cm lång och grov som min underarm. Nu ska Adam och jag ha avancerad och hämningslös sex. Jag ska lära min son hur han ska penetrera mamma:
”Älskling, ta det lugnt, gunga fram och tillbaka med din kuk i mig, och sakta, sakta öppnar du upp min tarm. Försiktigt nu älskling, var rädd om mamma. Det här ska vi klara”.
Adam börjar nu gunga lugnt fram och tillbaka i mig, med ollonet som når och stöter lätt i tarmväggen varje gång. Så varierar han med att bara låta ollonet hamna som djupast och bara ligga still med tryck inåt. Jag upplever samtidigt nya sensationskänslor i min röv då svängen mellan min ändtarm och tjocktarm till sist tillfälligt rätar ut sig p.g.a. hur min son trycker och pressar på. Hans ollon får äntligen möjlighet att möta min djupa ringmuskel mellan änd- och tjocktarm.
”Älskling du är underbar, din kuk är så skön. Mamma njuter sååå, OOOOH MMMMM”:
Adam gungar av och an i djupet av mig. Han njuter av hur hans ollon masseras mot den slutna tajta ringmuskeln djupt inne i mamma, då ollonet knuffar mot muskeln gång på gång, som om han liksom knackar på mammas djupa lilla bakdörr för att få tillträde till djupet i mig. Detta är så underbart. Min son är den bäste älskare jag haft.

Jag inser att jag inte kan slappna av ännu mera för att släppa igenom min sons underbara kuk. Jag viskar till min tjur där bakom mig: ”Älskling slappna bara av, och låt din underbara kuk ligga an mot slutmuskeln med ett lätt konstant tryck. Trycket gör att slutmuskeln till sist ger vika, öppnar sig och välkomnar ditt underbara ollon. Jag njuter verkligen av att ha så djupt avancerat analsex med min egen son. Men kan jag ha vanligt analsex efter att Adam och hans tjurkuk besökt min tarm. Kommer jag att bli en riktig analslyna efter detta – en kvinna – en mor – som ständigt söker övervinna nya gränser.

Så känner jag hur muskeln i djupet av min tarm ger med sig - en skön stram friktion mot min älskares ollon och hans stånd långsamt släpps in genom slutmuskeln in i tjocktarmens s-sväng. Från mamma knulldocka kommer bara ett dovt väsande stön då den påtagliga värmen från töjning sprider sig från min röv och mitt rövhål till vad som känns som min mage. Aldrig tidigare jag upplevt att känna mig så uppfylld. Det känns nästan som om hela Adam är inne i mig.

Äntligen når min unge älskares stora tjurpung mina släta fasta skinkor. Jag har lyckats ta hela 23-centimeters kuken i min tarm. Adam är helt stilla en stund nu, låter min inre slutmuskel vänja sig vid stretchen och hålla öppet för hans stora grova kuk. Min underbare son har börjar gunga in och ut i mitt djup nu. Gång på gång på gång penetrerar han porten till min tjocktarm. Min son njuter av hur han nu kan kontrollera mammas djupa ringmuskel helt. Han älskar hur muskeln sluter sig något då han lämnar tjocktarmen, och sedan det sköna friktionsmotståndet mot ollonet då han åter trycker på och öppnar upp slutmuskeln. Samtidigt som mammas anal skönt kramar om kukroten. Hela Adams långa och underbart grova kuk får således stimulans av mamma. Detta är verklig kärlek mellan mamma och son.
Jag känner en sådan glädje, en sådan kärlek av att se min son njuta, av att se honom penetrera mig - och ge sin egen mamma en stor upplevelse.
"Ååhh... det är djuriskt skönt älskling, .... du kan knulla mamma hårdare .... jaaaa.... lite hårdare .... knulla mig hårdare min älskade tjur".
Han tar nu i hårdare och jag känner kukens rörelse därinne när jag för ner handen över min mage. Det nästan snurrar i min skalle. Han är så stor i mig, när han pumpar kuken i mitt trånga stjärthål. Hans stönanden är vackra ljud för mina öron!
”Jaaa …. spruta i mamma! Kom i mamma! Det är så skönt när du knullar mig! Mamma måste få känna din tjurkuk spruta mammas tarm full. Jaaa kom snälla”, tigger jag.
Mitt stjärthål helt fyllt. Min anal så fylld av min sons stora kuk. Min insida pressar hans kuk till njutning. Min ringmuskel kramar den enorma lemmen. Jag vill inte släppa den, vill känna den. Jag vill ha den inuti mig när den släpper iväg vita kaskadstrålar av sperma.
”Oooooohhh… mamma, jag sprutar snart … jag kommer snart … Oohh… mamma”.
Jag tittar på min älskade sons ansikte när han stönar. Tittar ner på hans stora kuk som penetrerar min stjärt. Han är så ivrig, han knulla mamma så skönt. Det är ofattbart skönt.
Han stöter in kuken. Kommer djupare i mitt hål. Jag är sjunde himmelen! Han är så stor i mig. Han fyller mig. Min kåthet är enorm. Jag vill känna när han kommer långt uppe i mig med sin stora kuk.
"Jaaaa ... spruta... spruta ... ååååhhhh ... fortsätt... jaaaa.... åååååhhhh .... spruta i mamma!"
Så känner jag hur min sons varma sperma sprider sig inuti min anal. Känslan kåtar upp mig ytterligare och gör att jag också närmar mig en ny underbar orgasm.
”Mamma, mamma jag kommer jag kommer djupt uppe i din tarm, OOOOH Mammma Gud vad jag älskar dig”
Han nästan vrålar ut ljuden, och han sprutar och sprutar. Varje juck fyller mig med sperma. Min son tömmer sig fullständigt i min trånga tarm. Han darrar i kroppen när hans kuk tömmer sperman i mig. Han pumpar mig full av ungdomlig säd. Samtidigt för jag in två fingrar i min längtande, våta fitta och pullar mig snabbt och intensivt. Kåtheten gör mig svimfärdig!
”Ååååååhhhhh... spruta i mamma, jag kommer också …. Ååååååhhhhh…. Jaaaaaaa…kom i mamma”, stönar jag högt.
Min son fortsätter jucka sin kuk i min anal medan jag stönande njuter av orgasmen, som strålar genom både stjärt och slida. Med mina fingrar kan jag känna hans enorma kuk genom mina slidväggar som spänns av kuken uppe i min stjärt.
Jag tittar på min älskade plutt. Han har filmat allting, han har filmat hur min underbare tjur betäcker sin mamma. Allt finns förevigat. Min sons första analknull, och första gången han fick komma inne i mamma. Ja han fick komma i mig - hans egen mamma - i min trånga lilla stjärt. Jag har tårar i mina ögon. Jag är så lycklig, så avslappnad, så full av kärlek och njutning. Min sons stora kuk glider ut ur mig. Jag känner hur en del av sperman rinner ut. Jag tittar på min son. Han ser så fantastiskt fin ut. Ung och fräsch. Nöjd och tillfredsställd när han fått spruta inne i mig.
”Det var jätteskönt. Tack älskling”, viskar jag kärleksfullt till honom.
”Var det skönt, mamma?”
”Ja, otroligt skönt, älskling. Det klart bästa analknull jag haft”.
Han tittar på mig med stolthet i ögonen. Hans enorma kuk har börjat slakna.
"Du var jätteduktig, älskling, både mjuk och dominant. Jag tyckte om det jättemycket! Du gjorde det försiktigt och skönt! Jag trodde inte att det skulle kännas så fint när du är så stor ... men det var en fantastisk känsla ..."
Adam nickar, men säger ingenting.
"Nu vet du att det också känns skönt där bak .... Berätta det för Ida samtidigt som du visar filmen för henne".
Min son nickar åter och vi möts i en het lång kyss.
Under denna första dag i min sons studentlya har vi kommit varandra så nära – både fysiskt och själsligt. Vi har flyttat på gränser, men vi har inte överträtt incestgränsen: Det är vi båda överens om. Vi är också överens om hur underbart det är att balansera på knivseggen mellan kärlek mellan mor och son och incest. Nu ska vi sova tillsamman, ska vi klara det utan övertramp. Ja vad tror du?

Jag heter Ewa-Lena och är en helt vanlig medelålders stockholmskvinna. Sedan länge är jag gift och har två nu vuxna barn. Vårt äktenskap har med åren blivit slentrian, vilket jag har förstått inte är så ovanligt i en längre relation. Jag saknar den fysiska närheten och ungdomens hetta i vårt förhållande. Att skriva och läsa noveller är för mig utlopp för den längtan som ryms i min mogna kropp. Delar av mina noveller är sanna, annat är drömmar
Ewa-Lena är medlem sedan 2024 Ewa-Lena har 4 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren