Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Utvecklande Semester - del 2

Detta är min första novellserie och den beskriver händelser från en semesterresa förra hösten och som förändrade mitt och min mans liv på flera härliga sätt. Namnen och platserna är ändrade men miljöerna händelserna är beskrivna som det var. Det är inte sex hela tiden men jag har skrivit som jag själv uppskattar att läsa erotik. Hoppas det är fler som kan tycka att det är trevlig läsning. PoK ;-)
/Kim

Läs del 1, Utvecklande semester först.

Utvecklande Semester - del 2

Vinden skickar lite sköna luftpuffar genom den öppna balkongdörren. Det är fortfarande varmt fast klockan är över sex. När vi kom hem från vårt strandäventyr hann vi med ett litet gympass och ett Skypesamtal med barnen och farmor och farfar. Det känns skönt att de har det bra och det gör att jag kan slappna av och njuta av vår tid här.
Planen är en utekväll med middag på stan. Johan står i duschen och jag står framför den magnifika helkroppsspegeln och sminkar mig. Håret får ha lite wet look ikväll, det är skönt när det är så varmt. Dessutom passar det att få fram lite av mina medelhavslockar nu. Min pappa är spanjor och hans huvudsakliga arv till mig är ett livligt, mörkt hår och en mörkare hy. Johan hävdar ofta att mina känslor är lite sydländska men att det är härligt med känslor. Hur som helst, ofta gör jag mitt bästa för att släta ut mitt självfall dem men här blir det nästan omöjligt med allt sol och bad. Det är nästan svårt att få mitt smink att fästa på grund av fukten och värmen på min hud. Jag betraktar min spegelbild, smackar lite med läpparna och rynkar pannan/kinderna för att testa att det inte lossnar något. Jag blir lite självmedveten där jag står helt naken och ser på mig själv. Jag snurrar ett varv och gör några sexiga dansmoves och skrattar sedan lite för mig själv. Jag är ju som en tonåring… Jag konstaterar också att lite mer än en dag utan kläder på stranden inte precis har fått bort mina trosränder men de är i alla fall suddigare. Men överdelen är jämnbrun vilket passar bra med kvällens klänning. Jag sätter på mina stringtrosor som knappt har något mer än en liten lapp och trådar och kryper sedan med viss möda i klänningen. Jag har inte berättat för Johan att den är med på resan men jag hoppas att han blir glad. Jag köpte klänningen på en Club-Wearbutik i Köpenhamn året före vi fick vårt första barn och timingen var kanske inte så bra för den här klänningen kräver självförtroende. Jag hann aldrig använda den innan dess och för fem-sex år sedan hittade jag den igen. Det har tyvärr inte varit läge att ha den ute hemma i Sverige då den har en väldigt somrig framtoning. Men Johan älskar den och jag har haft den hemma några gånger under förspel innan vi haft sex. Jag var tvungen att tvätta den innan vi åkte nu för att få bort några fläckar…
Jag ser på klänningen i spegeln – den är helt vit och i ett mycket tunt satintyg och nästan helt utan sömmar eller elasticitet. Ett tunt halternecksnöre håller upp det lågt sittande framstycket med en urringning halvvägs till naveln och som slätt faller nedåt på framsidan men som inte helt täcker utsidorna av brösten och därefter faller ned till höftkammarna innan tyget letar sig bakåt och förenas i en v-form alldeles vid min stjärt. Ryggen är således helt bar ner till stjärten. Jag ser i spegeln hur mina bröstvårtor bildar tydliga toppar på tyget och att huden på hela sidorna av mina bröst syns och böjer jag mig framåt så kommer man kunna se hela bröstet. Jag får ha en bra hållning ikväll helt enkelt :-)
Nedre partiet är snedskuret och på ena sidan slutar klänningen strax ovan mitten av låret. På andra sidan går tyget ned i en kilform runt benet och tar slut en decimeter ovanför knät och har en väldigt hög slits med endast en minimal överlappning högst upp. Slitsen går nästan upp till höftkammen och jag konstaterar att minitrosorna trots förhoppningarna syns i överkant på slitsen även när jag står still. Det är inte snyggt. Jag tar av mig trosorna. Tur att min bikini har en då hög skärning att min bikinirand ligger alldeles ovanför slitsen i alla fall. Det kommer vara nästan uppenbart att det inte finns några trosor under klänningen men det tvivlet får väl betraktaren leva med.
Jag snurrar runt och ser på mig själv. Jag har inte varit lika brun och i lika bra form sedan jag köpte klänningen och nu kommer den faktiskt till sin rätt. Den framhäver verkligen mina ben, bröst och rygg som är de delar av min kropp jag har bäst självförtroende med. Den är riktigt sexig och utmanande och jag tvekar för en stund om jag ska våga ha den. Den lämnar ganska lite kvar till fantasin måste jag säga. Så fort jag rör mig hastigt eller lutar mig halvvägs framåt kommer man att få fin insyn på brösten från sidan. Men det kommer väl vara ganska mörkt tänker jag och om någon ser något så kommer det i alla fall vara ett par riktigt fina bröst som bjuds – dem är jag verkligen nöjd med. Och det blir till att ha korsade ben när jag sitter för att det inte ska vara full insyn. Samtidigt är klänningen nästan elegant som en gala- eller cocktailklänning. Men va fan, det kommer inte komma ett annat tillfälle. Jag kommer aldrig någonsin använda den hemma i Sverige, alldeles för kall och vågad. Och om några år kommer jag nog inte kunna eller vilja ha den mer.
Johan kommer ur badrummet och torkar håret med handduken medan han går. När han ser mig tvärstannar han och tittar på mig med ett nästan chockat uttryck. Därefter skiner han upp i ett nästan barnsligt leende.

- Ähhum. Menar du… tänker du… att du ska ha den i kväll? säger han lite försynt.
- Jag hade tänkt det men det beror på vad du tycker, säger jag och ställer mig lite snett och vrider upp mig demonstrativt mot honom med handen på höften och huvudet lite på sned.
- Jag tycker, huurrm… att den, du, är helt magiskt vacker och sexig! säger han med en ordentligt betraktande men uppskattande uppsyn.

Jag hade hoppats och trott att han skulle uppskatta den men det var ändå en lättnad att han blev glad. Jag hade varit lite ambivalent men nu när jag ser mig själv i spegeln så blir jag så väldigt nöjd med mig själv. Jag kan inte påminna mig om att jag känt mig så här sexig sedan min ungdom. Jag har nog heller inte varit så här lättklädd när jag gått ut annat än under en kväll på en blöt tjejresa till Ayia Napa när jag var 23. Den kvällen slutade tyvärr i ett dimmigt töcken och mitt livs enda gruppsex. Fan vilken ångest jag hade innan provsvaren kom. Jag ryser lite men kommer sedan tillbaka till nuet.
Johan går fram till mig och tar min hand och vänder mig långsamt runt för att se mig från alla håll. Han står där naken med handduken i andra handen och ett blött rufsigt hår och jag ser att hans lem har växt och nu nästan står rakt ut.

- Vad kul att du verkar uppskatta den, säger jag leende och ger honom en menande blick på hans snart styva kuk.
- Jaa…säger han och tittar som hastigast ned på härligheten och ser lite lätt generad ut. Men du ser så otroligt läcker ut. Han ler. Du är ju alltid snygg och underbar men det här var bara för maxat. Jag kan bara inte fatta att jag har en sån fru.

Johan smeker min bara rygg med fingertopparna och drar dem sakta fram under min arm och fram till de bara sidorna på brösten. Trots värmen får jag en härlig kåtrysning och jag känner hur min hud knottrar sig lite. Han fortsätter smekningen ner på tyget och över min stjärt samtidigt som han lutar sig fram lite och ger mig en sensuell kyss på munnen. Jag tar ett halvt steg bakåt samtidigt som jag tar ett stadigt tag om hans nu stenhårda kuk.

- Du är inte så lite läcker du heller, säger jag och drar lite långsamt handen upp på hans kuk. Men du får hålla bort din härlighet för jag vill inte ha några fläckar på klänningen igen, i alla fall inte än. Jag ler lite syndigt mot honom.

Med ett fast tag om hans påle skjuter jag honom bort mot det lilla matbordet i andra änden av rummet och han sätter sig med halva baken på bordet. Jag sätter mig på huk och särar på hans ben. Jag kramar båda mina händer runt hans kuk, den ena ovanför den andra och lyfter försiktigt hans kuk uppåt och tar ena pungkulan i munnen och suger långsamt ut den ur munnen. Jag känner hur det pirrar och blir varmt mellan mina lår. Johan släpper ifrån sig en stor flämtning och jag släpper honom med händerna när jag långsamt börjar dra min tunga upp för hans långa, vackra kuk. Jag känner hur hans kuk rycker sig upp i ett om möjligt ännu större stånd och han andas tungt och ljudligt. Väl uppe på ollonet sjunker jag långsamt ned med munnen så långt jag bara kan samtidigt som jag suger. Jag kommer in med mer än halva hans kuk i halsen innan jag måste vända och ännu långsammare suger mig upp på ollonet igen samtidigt som min tunga roterar runt hans undersida. Johan stönar högt av behag.
Jag reser mig snabbt upp till stående och betraktar hur han sitter naken på bordet med händerna bakom sig, spända bröst- och magmuskler och hela sin ståtlighet stående rakt upp.
- Jag suger dig gärna hela kvällen, men först vill jag ha lite mat, säger jag med en bestämd men varm ton samtidigt som jag ger honom ett uppskattande leende.
- Nej men… åaarghhh! Säger han och faller bakåt med huvudet. Det där klassas som tortyr enligt FN-konventionen, det vet du va?
- Nej, jag skulle bara klassa det som ett kort förspel. Det var väl inte så att jag hade bjudit in till nåt nu väl?
- Va? Vad tror du det betyder när du står snyggt sminkad, solbränd och asläcker i en knappt skylande klänning som vi brukar ha som sexredskap? Det är ju som Pavlovs hundar – jag är ju tränad på att reagera så. Han skrattar lite åt sig själv samtidigt som han tar sin hand och drar ett par drag över kuken i någon slags frustration.
- Ja, så kan det kanske vara. Och jag lovar att du ska få inspektera mig närmare senare. Men spara lite på krutet du, vi har ju redan haft en skön omgång och jag vill ju att han ska kunna resa sig lite i kväll också.
- Att få honom att resa sig kommer inte vara problemet. Frågan är snarare hur jag ska kunna gå runt med dig utan att ha fullt flagg hela kvällen. Kanske måste ta fem tighta kalsonger och hålla ned honom som en tvångströja.
- Kanske kan fungera, säger jag och flinar lite. Men det vore ju lite tråkigt att inte kunna känna på din härliga stjärt och skrev utan att tänka på blöjor. Jag skrattar och han suckar lite glatt. Jag hade kanske hoppats på att du skulle köra Americano precis som jag.
- Har du inga…? Han tittar på mig storögt och sedan glider ett tacksamt och kärleksfullt leende fram över hans ansikte och han lutar sig bakåt och suckar ljudligt. Du är bara för härlig!

Jag lämnar honom på bordet och går tillbaka till spegeln och fluffar till håret lite och kollar sminkningen en gång till. Johan går som en hundvalp in i sovrummet och börjar klä på sig.

Tio minuter senare är vi på väg ut i den varma och fuktig sommarkvällen. Solen har gått ned men det är fortfarande ganska ljust. Johan har en tight, ljusblå, kortärmad skjorta som är uppknäppt upptill och ett par ljusbeige, välsittande linneshorts så att man ser hans härliga former väl. Han är väldigt stilig och samtidigt avslappnat semestrig. Jag drar med handen över hans stjärt och konstaterar att han nog trots allt gick på Americano. Jag tittar på honom och får en lite busig blick tillbaka.
Jag har ett par vita, lite glittriga pumps med smala remmar och höga klackar. De är så fina och jag köpte dem till vårt bröllop men även de är ganska sällan använda och jag försöker hitta tillbaka till rytmen och tekniken att gå avslappnat i dem. Det är en pirrig och befriande känsla att gå med endast en väldigt tunn och bar klänning och ett par skor. Nästan som att gå naken på stranden. Jag har till och med lämnat väskan och telefonen hemma. Johan har kort och kontanter och det får räcka. Ikväll ska vi umgås.
När vi går igenom receptionen för att komma ut på gatan känner jag blickarna på mig från gäster och personal. Både män och kvinnor tittar mer eller mindre ogenerat på mig. Först blir jag lite osäker på om jag har något hängande på mig eller ser konstig ut men efter några sekunder ser jag att blickarna från männen är väldigt uppskattande. Jag sväljer djupt och sträcker på mig. Jag är i Grekland och jag känner ingen utom mannen som går bredvid och som älskar mig villkorslöst. Jag känner mig sexigare än någonsin. Det är nu eller aldrig. I kväll ska jag njuta och ha ett självförtroende som en sexgudinna.


------

Taxin släppte av oss där gågatorna började. Det var någon knapp kilometer till centrum och planen var att ta en skön promenad men jag insåg redan efter 100 meter att då måste jag gå barfota vilket inte var ett alternativ.
Vi vandrade långsamt runt längs strandpromenaden och insöp atmosfären av den lilla pittoreska stadskärnan. Överallt fick jag långa blickar efter mig och det var lite svårt att vänja sig vid.

- Det är många som stirrar, säger jag. Är det ändå lite over the top med den här outfiten? Är jag för gammal för den?
- Nej älskling. Johan vänder sig emot mig och lägger sina varma händer på min bara midja. Det är bara helt perfekt. Du är så obeskrivligt snygg och strålande och du har en klänning som framhäver dig fantastiskt. Det är dessutom så fantastiskt att se en riktig vuxen kvinna vara så vågad och snygg. Det är inte konstigt att de stirrar, även om de kanske hade tittat lite mer diskret om vi var hemma i Sverige, säger han och ler stort.

Vi går vidare och Johan ser så stolt och nöjd ut att få gå bredvid mig och jag blir varm inombords över hans uppskattning och är glad att få ge honom det. Jag är i allmänhet nöjd med mitt utseende och min kropp numera men jag vet också att jag inte på något sätt är en fotomodell. Men med en fantastisk klänning som verkligen framhäver mina bästa sidor, en rak (bar) rygg och självsäker look så inser jag att jag nog är en rätt slående syn. Min glädje över denna ytliga bekräftelse får mig kort att skämmas, som om jag var en vilsen tonårstjej men jag skakar bort det tvivlet. Jag är inte sån till vardags men nu har jag semester i paradiset i en vecka och det är en erotisk laddning här. Det växer fram en känsla i kroppen med en härlig blandning av självkänsla och kåthet. Jag börjar njuta så mycket av blickarna och situationen att jag får små kåtrysningar och jag sträcker upp mig mer, trycker ut brösten ännu lite till och vickar liiite mer på stjärten.

Vi hittar till slut en mysig uteservering vid ett litet torg nere vid kajen. Borden står på kullerstenarna och några stora krukor med höga bladväxter och små stämningsfyllda lampor avgränsar serveringen från torget. De två servitörerna springer nästan över varandra för att komma först fram och ta hand om oss och både jag och Johan fnissar lite över det genomskinliga i det.
Vi får menyer och ett bord för två i kanten på serveringen och vi sitter nära varandra men i vinkel så att våra ben ligger mot varandra. Bakom oss går strandpromenaden och fem meter bort är vattnet. Det är otroligt mysigt och romantiskt. Det är fortfarande rätt ljust och jag sträcker lite på mig och undrar hur mycket de andra tiotalet gäster ser av mina bröst när jag sitter där och läser. Johan som ser bättre vid sidan om mig konstaterar nöjt att det åtminstone är två män och en kvinna som har svårt att koncentrera sig på maten och sin middagspartner. Samtidigt smeker han lätt och diskret med handryggen och fingrarna under tyget från min midja upp längs magen och bröstkorgen och glider lite mjukt längs hela mitt brösts undersida och över den hårda bröstvårtan. Det känns som en våg av elektrisk extas sprider sig från området och jag får ett nytt kåtrys och utstöter en hård flämtning. Det blir varmt mellan mina ben och jag kniper ofrivilligt ihop hela mitt underliv i en skön reflex och jag känner hur energierna börjar växa i min fitta. Jag klarar inte att sitta med korslagda ben och sätter benen jämte varandra under bordet med knäna så tät ihop som jag orkar. Vi lutar oss emot varandra och kysser varandra lätt men innerligt. Johans hand tar ett försiktigt varv till över mitt bröst och mage innan han gör en smekning på min rygg ända ner till tyget precis ovanför min stjärtspringa. Han smeker långsamt där i överkant på stjärten samtidigt med vår utdragna kyss och min kropp vibrerar av vällust och kåthet och min närmaste hand hamnar på insidan av Johans lår där jag jobbar mig in mot hans skrev. Jag märker hur hans härliga kuk ligger längs det närmaste benet men att den börjar lyfta tyget markant.
VI släpper vår lätta men utdragna kyss och jag ser honom i ögonen som glimrar av kärlek och lust.

- Are You ready for order? säger kyparen plötsligt på andra sidan bordet framför oss.

Vi rycker hastigt till båda två och sträcker upp oss lite väl mycket. Vi ler lite hemligt mot varandra innan vi sätter fart med beställningen. Kyparen stirrar mot mina bröst under hela beställningen och först blir jag lite störd av det men sedan sträcker jag upp ryggen och trycker långsamt ut brösten så att de verkligen ger en form på tyget. Det går inte att ta miste på att mina bröstvårtor fortfarande är stenhårda efter vår lilla mysstund.
När kyparen går så ler vi mot varandra och vi har ett intimt samtal om hur härligt det här är. Johan förklarar med inlevelse om sin kärlek för mig och hur han tycker det är så otroligt erotiskt att kunna se mig så vågad och sexig och att samtidigt andra får chansen att se hur vacker och sexig hans fru är, men att bara han får möjligheten att faktiskt ta på mig och se och ta på det som finns under. Han gnistrar med ögonen och håller mina händer i sina medan han berättar med inlevelse. Jag är så lycklig att ha en man som uppskattar mig så mycket, som låter mig få bekräftelse och beröm från andra utan att vara svartsjuk och som samtidigt är så het själv. Jag känner en kraftig känsla av kärlek som väller upp inom mig och jag lutar mig fram och vi kysser varandra länge och innerligt hållandes varandras händer. Det är en kraftfull upplevelse och vi ser varandra djupt i ögonen under en lång stund. Jag vet inte om det är den varma kvällen eller mina känslor men jag blir alldeles varm i kroppen, hela vägen ut i öronen och tårna. Jag smeker honom över hans bara arm och jag skulle helst bara vilja sätta mig gränsle över honom och känna hans kuk djupt inom mig samtidigt som vi ömt omfamnar varandra och långsamt kysser och ser varandra djupt i ögonen. Återigen känner jag hur det pirrar och kniper i underlivet och jag börjar bli fuktig igen. Jag tar en rejäl klunk av mitt rödvin för att skingra mina tankar och inte överfalla Johan och samtidigt kommer kyparen med maten. Han har återigen lite svårt att fokusera på sina uppgifter och välter nästan ut ett vinglas när han ska ställa ner Johans mat samtidigt som han helt uppenbart kollar på mitt bröst från sidan där det antagligen syns nästan helt. Jag ger honom en liten sexig blinkning och han blir alldeles röd i ansiktet, mumlar något obegripligt och avlägsnar sig fort. Johan skrattar tyst.

- Du är fantastisk! säger han.

Vi äter och pratar och det är en väldigt trevlig upplevelse. Hela tiden ligger det en erotisk atmosfär över vårt samtal och ofta girar samtalet in på sexuella ämnen och både jag och Johan är nog nästan ömma i underlivet av all anspänning. Jag får kåtrus flera gånger under middagen och ibland snurrar det nästan i huvudet av känslorna. Två glas rödvin kan nog ha hjälpt till med det. Jag dricker sällan och det här är ju dessutom en träningsresa men nu föll andan på och jag känner mig mer om möjligt ännu mer självsäker och självälskande när middagen är slut.
När vi till slut går iväg från restaurangen är det mörkt men fortfarande väldigt varmt. Det är ganska mycket folk ute och rör sig och stämningen är god. Jag har nu helt släppt mina hämningar över min outfit och njuter nu konstant av blickarna och några visslingar. Jag ger lite blinkningar och pussmunnar till svar på en del tydliga uppskattningar från män vi passerar. Johan skrattar bara och ser lycklig ut. Var och varannan minut stannar vi och kysser varandra och småhånglar lite på stället, innan vi fortsätter gå.

- Jag vill dansa, säger jag och gör en piruett med min och Johans hand lyft över huvudet. Jag landar i hans famn och ger honom en kyss .
- Ja det kan jag tro, svarar han och ler glatt. Det brukar ju bli så efter lite vin. Jag hade ju gärna gått hem och knullat men jag kan tänka mig sämre förspel än att se dig röra dig på ett dansgolv.
- Det var trevligt att höra, säger jag samtidigt som jag knäpper upp ett par till av knapparna på hans skjorta och smeker honom över hans nu synliga bröst. Bara två knappar håller ihop skjortan och jag tycker det är så sexigt när jag ser skjortan smita åt runt hans armmuskler och framhäva hans bringa och v-formade ryggmuskulatur. Det ser ut som att han skulle kunna spräcka skjortan om han spände alla musklerna och jag blir plötsligt så sugen på att slita av honom kläderna på fläcken för att njuta av hans härliga kropp.
- Så där ja, du kan väl kanske också bjuda på lite hud, säger jag och flyttar skjortan med läpparna och pussar honom på hans styva bröstvårta.

Han har helt rätt i att jag ofta blir dansant när jag dricker vin och under mina år som singel var jag och mina vänner på klubbar en-två gånger i veckan och jag älskade att dansa med mitt tjejgäng och flörta hejdlöst på dansgolvet. Även om jag hade lugnat mig lite så var jag fortfarande ganska flörtig när jag och Johan träffades och under våra första månader hade vi ett öppet förhållande då ingen av oss riktigt var redo för att binda oss. Johan var inte heller den som var stel eller blyg på dansgolvet och det var en av de saker som fick mig att uppmärksamma honom från början.
Nu, femton år senare är det mest på bröllop och jobbfester som det blir dans, även om jag någon gång per år brukar ha en ordentlig utekväll med delar av vårt gamla tjejgäng.
Och nu har jag en energi i kroppen som måste ut och jag vill njuta mer av min nyuppväckta exhibitionism. Johan ska få sig ett förspel han sent ska glömma 

Vi går längs strandpromenaden och tittar efter nattklubbar och efter par hundra meter står vi utanför ett vitkalkat klassiskt grekiskt hus där bottenplanet är en bar och taket är en stor uteterrass med bar, färgade, blinkande ljus och dansgolv. Det är ganska mycket folk och en lite klunga folk utanför men vakten vinkar genast in oss när han får syn på oss (mig). Han ler stort när han hälsar oss välkomna och flyttar på några gäster för att ge oss väg. Jag lägger en lätt hand på hans bröst och ler mot honom som tack när jag går förbi och han ser generat glad ut.
Baren på nedre plan ligger i mitten av lokalen och har en bardisk som löper 360 grader runt och det finns många bord och soffgrupper där det hänger folk. Det är ganska hög musik men skum belysning. Johan frågar om jag vill ha något från baren men jag tänker att jag har fått lagom med alkohol nu och vill hellre gå till dansgolvet.
Det är ganska mycket folk men inget problem att röra sig runt. Inte oväntat får jag direkta och långa blickar från alla jag går förbi, både tjejer och killar, majoriteten uppenbart gillande. Nästan alla besökare verkar vara greker i 20-35-årsåldern. Några enstaka turister men knappast någon som ser ut att vara över 40, även om jag ärligt ska säga att jag är dålig på att gissa åldern på greker. Men jag skulle tro att vi inte uppfattas som över 40 heller – jag intalar mig det i alla fall. Jag suger i mig av alla blickar och jag vill tro att jag har en självsäker och utåtriktad framtoning och jag bröstar upp mig, håller huvudet högt och vickar en del på stjärten. Någon enstaka hand rör vid min rygg och stjärt och jag vet inte om det är medvetet eller ej men det går små härliga rysningar genom kroppen, jag gillar det mycket. Hade jag varit själv här tror jag att jag hade känt mig väldigt utlämnad men nu när Johan är med så är det bara härligt med uppmärksamheten jag får.
Vi tränger oss upp i trappen till takterrassen som visar sig fylla hela takplanet och är större än vad det såg ut nedifrån. Även här finns en liten bar och några små runda ståbord där det minglas men framför allt ett dansgolv som tar upp ungefär halva ytan. Belysningen är enbart från baren och discoljusen som sitter på upphöjda pinnar längs kanterna. Det är ganska gott om folk, både på dansgolvet och som minglar runt.

Jag dansar ut bland folket på dansgolvet och jag vinkar lite förföriskt med pekfingret mot Johan som dansande följer med ut på golvet. Vi uppslukas snabbt av den gungande folkmassan. Johan och jag håller någon meters avstånd från början och det tar inte lång stund innan det är flera andra som dansar med eller bredvid oss. Flera killar dansar upp bredvid oss och synar mig ogenerat uppifrån och ned och jag besvarar blickarna med inbjudande leenden. Jag får en varm och erotisk känsla i kroppen. Även Johan får lite uppvaktning från en söt, kurvig tjej i en mycket liten svart klänning och han är inte heller sen att bjuda tillbaka. Hon slår ett öga mot mig men jag låtsas titta bort men får en liten blink med ena ögat från Johan när hon inte ser och jag blinkar tillbaka med ett godkännande leende.
Två killar som dansar nära mig ser båda två ut att vara greker i 30-års åldern och båda är vältränade och ganska grova. Den ena har ett alldagligt ansikte, ett par ljusa tighta jeans och ett litet, tight, vitt linne som framhäver hans snygga kropp bra. Han är en oväntat bra dansare och det här är inte hans första dansgolvsflirt. Den andra killen har ungefär samma vältränade kropp men ett väldigt modellsnyggt ansikte. Han har ett par jeansshorts och en helt uppknäppt skjortväst och hans mag- och bröstmuskler spelar läckert i takt med hans rörelser. Även om han inte är riktigt lika grym på att dansa som den andra killen så har han bra moves och takt. Båda två betraktar mig ogenerat samtidigt som vi dansar och jag tittar tillbaka och kollar in deras snygga kroppar utan att blinka. Jag känner mig så fantastisk sexig och avgudad och det är en väldigt eggande känsla. Jag vet inte om de är kompisar som jagar i par eller rivaler men jag dansar med och inom kort gnuggar vi varandras kroppar mot varandra i takt med musiken. Det är trångt på dansgolvet och flera andra killar och tjejer dansar nära oss och många av dem sneglar på oss. Vid flera tillfällen glider det ena eller andra bröstet nästan fram i urringningen eller på sidan och blir blottat men det halkar fort tillbaka vid nästa rörelse. Det drar till sig stora ögon från de närmaste dansarna men jag tycker det bara är härligt. Jag har faktiskt riktigt vackra bröst och fler borde egentligen få ta del av dem tänker jag med ett skratt. Det är trångt och mörkt så jag tror nog att det bara är tre-fyra personer som ser mina nipple slips. Modellkillen vänder upp sig mot mig och jag dansar in grensle över hans lår. Han slår ett öga på Johan och jag utgår ifrån att han förstår att vi hör ihop, men han kanske hoppas att vi är syskon. Han lägger en hand på min bara midja och låter den glida lite ned mot ryggslutet där min tunna klänning börjar. Jag tittar honom i ögonen och smeker hans breda bröst och mage innanför den öppna skjortan och ler lite förföriskt. Det är surrealistiskt och fantastiskt upphetsande att hångla med en vilt främmande snygg man på ett dansgolv när Johan är två meter bort. Jag börjar nästan darra i benen av kåthet, tygets rörelse över mina styva bröstvårtor är så skönt och min fitta pulserar av upphetsningen. Jag känner ingen förlägenhet utan har snarare en lust att visa killarna och hela världen hur het och kåt jag är. I mitt bakhuvud får jag en tanke på att det här inte är den jag är men den dränks snabbt av den mäktiga och oövervinnliga känslan av att vara sexgudinna.
Johan står någon meter bort och dansar tätt med några tjejer och killar och hans skjorta är nu helt uppknäppt och jag ser en hand smeka hans mage. Tjejerna runt honom rör sig mellan olika killar i ett flytande virrvarr och de verkar ha en trevlig stund. Jag börjar långsamt dansa mig närmare Johan och ser att tjejen med den mycket lilla svarta klänningen står alldeles framför honom nu och twerkar sin stjärt mot hans skrev och Johans händer vilar lätt på hennes stjärt och strax under hennes ena bröst. Hon är onekligen en sexig och snygg tjej och Johan insuper glupskt synen av henne bakifrån. Scenen som utspelas framför mig är så sexig och jag blir så upphetsad av att se Johan ta för sig. Jag dansar långsamt förbi dem och stoppar in en hand under hans skjorta och smeker honom över bröstet, magen och ner mot hans skrev där jag känner hans halvhårda penis genom byxorna. Han ger mig en syndig men inbjudande blick.

- Jag behöver något att dricka, säger jag i hans öra och dansar mig långsamt ut från dansgolvet.
-
Jag rätar upp klänningen och svassar bort mot baren. Jag inser att jag inte har några pengar och medan jag väntar vänder jag ryggen mot bardisken, intar en fördelaktig position och spanar in dansgolvet. Det är många heta möten som sker på golvet och till min och andra tjejers förtjusning har flera av grabbarna blivit av med sina tröjor eller skjortor och dansar nu runt i bar överkropp. Det är oerhört varmt och jag tänker att killarna är rätt nöjda både att få bli av med tröjorna och att få visa upp sina hårt förtjänade kroppar.
Johan glider ut mellan några personer och kommer gående mot mig med skjortan halvt avskalad. Han rycker upp den på axlarna igen och trots dunklet kan jag se att hans byxor har en konstig form i skrevet. Jag möter honom med en djup kyss samtidigt som jag smeker av hans skjorta från hans varma, svettiga kropp.

- Det är helt ok med mig om du följer klädkoden, säger jag och kysser honom åter djupt.
- Tycker du det passar sig? frågar han med viss osäkerhet i ansiktet.
- Verkligen! Du är ju skitläcker. Det är det minsta du kan bjuda mig och de andra tjejerna på. De verkar ju inte direkt hålla dig på avstånd, säger jag och smeker en hand över hans skrev och känner en omedelbar respons från hans halverigerad kuk.
- Woah! säger han och omfamnar mig tightare så att min hand inte kommer åt hans skrev längre. Jag känner dock tydligt hur han reagerar mot min mage genom tyget.

Jag beställer ett glas kall Rosé och Johan en GT och vi ankrar oss vid ett av de små runda borden där det finns lite plats. Vi tittar på dansgolvet och pratar lite om de som finns där.

- Jag tror inte vi hade behövt gå ensam hem härifrån om vi varit singlar, säger jag och skrattar.
- Nej, knappast. Men det behöver ju en tjej som du aldrig göra från krogen om du inte vill.
- Jasså du, det där lät nästan lite bittert, säger jag och flinar. Jag tycker det verkar som att du har fått rätt bra hugg här, eller?
- Tja, det är väl mest dansflirtar skulle jag tro, men det är ju trevligt.
- Ha, tjejen i miniklänningen skulle grensla dig så fort det gick om du inte var på dansgolvet. Hon äter ju dig med blicken och med kroppen.
- Kanske det, säger han och får något drömskt i blicken. Men du skulle nog få med ett halvt fotbollslag hem om du bjöd in ikväll. Humle och Dumle ser ju ut som att de är på väg att ta dig på dansgolvet.
- Ja, det känns lite så och de kan ju få tro det. Jag bara porrdansar lite men jag gillar deras och de andras försök. Jag blir dessutom jättekåt, säger jag och kysser honom passionerat på munnen. Och för att vara ärlig så blir jag lika kåt av att se dig grovhångla med din danspartners. Så njut du.
- Hrrm. Tack älskling! säger han och smeker mig mjukt på ryggen och drar mig intill sig. Jag känner likadant för dig. Det är så upphetsande att se dig dansa så sexigt och se hur din härliga kropp beundras av dem runt dig. Bara vetskapen om att jag snart ska få njuta av hela din kropp till max är underbar.

Vi sexpratar en kort stund till och eggar upp varandra medan vi avslutar våra drinkar. Vi tränger oss sedan in i vimlet igen och vi hångeldansar först med varandra en stund. Johan är nog glad att det är mörkt för hans kuk trycker ut betänkligt från hans shorts när vi gnider våra kroppar mot varandra på dansgolvet. Det är så obeskrivligt upphetsande och härligt och jag är kåt så att det ringer i öronen. Min fitta pirrar och pulserar och jag vet inte hur länge jag kan hålla mig innan jag måste ha kuk. Det dröjer inte länge innan fler personer börjar vara närgångna med oss igen och både tjejen med miniklänningen och killarna från tidigare dyker upp och tränger sig in i vår dans på ett väldigt rutinerat sätt.
Johan och tjejen dansar väldigt nära och gnider sig mot varandra och Johan har ett fast grepp om hennes skinka med ena handen och höften med den andra. Förmodligen njuter han stort av att få sitt, nu troligen fulla stånd, gnuggat av hennes kropp och det ser så sexigt ut. Danskillen nummer ett, nu utan linne på sin läckra överkropp, är nu bakom mig med händerna på mina höfter och skrevet mot min stjärt och även han har en stor bula som trycker ut, men han har nog kalsonger under som räddar honom. Modellkillen angriper framifrån och vi porrdansar väldigt tätt omslingrade och hans bara bröstmuskler gnider sig rytmiskt mot mina hårda bröstvårtor. Känslan att vara instängd mellan två snygga, muskulösa killar med nakna varma överkroppar är bara för mycket. Deras åtrå för mig är oemotståndligt upphetsande. Jag känner hur det rinner kåtsaft längs mitt lår och min fitta är så svullen och pulserande att den värker.
Killen bakom mig smeker sin hand från höften upp längs sidan och in under min klänning och tar ett lätt och format grepp om mitt ena bröst samtidigt som han nafsar mig i nacken. Jag flämtar hårt och en njutningsblixt går genom hela min kropp och mina ben darrar till. Killen framför trycker nu hela sin hårda kropp mot min och vi gnuggas i takt med musiken. Hans hand letar sig in genom min slits och smeker min nakna skinka och ner mellan mina blöta lår. Kåtheten löper amok och jag flämtar okontrollerat. Min kropp vill bara att killarna ska ta mig hårt där och nu. Jag måste bort nu annars kommer det här gå för långt, tänker jag samtidigt som jag inget hellre vill än att stå kvar och bli bearbetad. Samtidigt som jag frigör mig från deras varma kroppar smeker jag båda med var hand från halsen över bröstet och ned över deras bultande skrev där de båda får en juckande reflexrörelse till svar och jag ser hur deras trånande blickar följer mig bort.
Johan har nu två tjejer slingrade runt sig men miniklänningen har kommandot och har en hand som rör sig målmedvetet rytmiskt i hans skrev och den andra runt hans nacke. Johan har en hand under klänningen på hennes stjärt och den andra på bröstet av den andra tjejen som gnider sin rygg mot sidan på Johans bröst.
Jag glider försiktigt men bestämt in mellan tjejerna och jag lägger armarna om hans bara bröst och rygg samtidigt som jag tungkysser honom hårt och djupt. Jag känner hur handen som gnider Johans kuk långsamt flyttar sig och landar på min höft. Det långa, krusiga, mörka håret på tjejen glider mot min axel och rygg samtidigt som hon för in sin hand genom slitsen i min sida och smeker sig långsamt in längs min runda stjärt och ner mellan mina lår. Det går en ilning genom kroppen och jag kramar Johans rygg med armen och håller i mig när mina ben darrar av kåthet. Jag känner hur Johans stånd spänner hårt mot min mage och hur de två tjejernas kroppar på sidorna av mig gnuggar mot oss i takt med musiken.

- Jag kommer snart och jag vill ha med dig, säger jag högt till Johan. Följ med!

Vi grovhånglar samtidigt som vi sakta backar oss ur folkmassan. Den ena tjejen släpper taget ganska snart men hon med klänningen hånglar med och har handen kvar mellan mina lår och skinkor och en hand om Johans nacke. Hennes klänning har nu diskret har åkt upp så långt framtill att Johans hand inte hindras av vare sig klänning eller trosor.
När vi kommer utanför dansgolvet släpper han henne och omfamnar mig fast och vi tungkysser varandra passionerat och backar samtidigt mot muren på takets kant. Tjejen lossnar från oss men står ogenerat kvar och ser på oss.
Johan vänder mig om framför honom och vi står nu och tittar ut mot staden med ett hörn av muren framför oss. Han kysser mig passionerat på halsen samtidigt som hans hand bearbetar mitt bröst. Jag känner hans hårda kuk i mitt bara ryggslut och jag andas fort när han med den andra handen långsamt jobbar sig in genom sidan på min klänning till magen och sedan smeker sig ned under klänningen mot mina ljumskar. Beröringen får mig att krampaktigt spänna stjärt och underliv i pulsar och jag utstöter ett gnyende.
Det står några personer och pratar högt ett par meter bort längs muren bakom oss och en meter bort på andra sidan står någon form av prydnadsträd. Musiken är hög och det blinkande ljuset lyser inte upp mycket och jag ger upp en häftig utandning när Johans fingrar plötsligt smeker sig upp längs hela min fittspringa. Den andra handen kupar sig runt mitt bröst under klänningen och han smeker så ljuvligt runt och på min styva bröstvårta. Min uppdämda kåthet överöser mig och hela min kropp är som en erogen zon. Det är svårt att kontrollera andningen men när Johan långsamt gör små, nästan omärkliga stötar med sin kuk mot min rygg kan jag inte hålla tillbaka rytmiska stön. Jag håller ett krampaktigt tag om muren med ena handen och om Johans bara, svettiga överarm med den andra. Musklerna är spända och jobbar i båda våra kroppar och Johans fingrar bearbetar min fitta rytmiskt och ihållande. Det rinner längs låret och ned på insidan av vaden och min fitta pulserar så hårt att det känns som att den ska explodera. Det börjar bli fuktigt i ryggslutet där Johans byxklädda kuk långsamt gnuggar sig. Jag känner plötsligt en mjuk smekning på armen och någon kommer upp väldigt nära bredvid trädet. Jag tittar hastigt upp. Tjejen med klänningen står nu tryckt mot Johans sida med huvudet lutat mot Johans bröstkorg och bredvid mitt huvud. Hon har ett menande leende i ansiktet och hon ser på mig med en längtande eller kanske avundsjuk blick. Hon smeker Johan längs hans arm som pullar mig och följer den in under min klänning och hennes mjuka hand smeker över mitt bröst så att det går ilningar genom min kropp.
Jag kommer av mig en kort sekund men blir nu om möjligt mer inspirerad. Tjejen nyper i min bröstvårta och knådar samtidigt mitt bröst och jag känner hennes djupa, kåta andning på sidan av mitt ansikte.


- Du är helt fantastisk och den mest upphetsande kvinnan i världen, säger Johan i mitt andra öra när han kysser och nafsar mig på halsen och axeln. Du är så obeskrivligt sexig. Min kuk sprängs snart… stönar han fram.
- Jag kommer, jag kommer! flämtar jag så tyst jag kan.

Johans fingrar är djupt in i min fitta samtidigt som handloven gnuggar min sprängfyllda klitoris. Han vet exakt var min g-punkt är och jag kan inte längre hålla ihop. Mina fittmuskler börjar dra ihop sig i spasmer runt hans fingrar samtidigt som en våg av orgasmisk energi strålar ut i kroppen så att varenda muskel spänns maximalt. Jag utstöter ett kvävt skrik, som jag försöker bita av.
Mina stjärtmuskler kniper och juckar hastigt mellan Johans hand och kuk och mina ben börjar skaka okontrollerat och jag andas så häftigt att jag börjar se stjärnor. Jag kniper hårt om Johans arm och muren men benen ger vika i skakningarna och det är Johans starka armar som håller mig upprätt medan han fortsätter att massera mitt inre och mitt bröst med händerna. Jag hör och känner hur han andas häftigt i mitt öra och stöter sin kuk mot min rygg. Orgasmen måste vara den djupast och längsta jag haft i mitt liv och ryckningarna den obeskrivligt sköna känslan i mitt sköte tar inte slut. Blixtarna av energi ut i kroppen bara fortsätter och min häftiga andning blir till små skrik av välbehag på varje utandning. Jag känner att vartenda uns av energi i min kropp bränns av i ett gigantiskt fyrverkeri. Till slut börjar energin, muskelspänningarna och skakningarna ebba ut och jag får långsamt kontroll på andningen och känner hur jag nästan svimmar av utmattningen. Med en kraftansträngning får jag ordning på benen och kan avlasta Johan. Jag tar några riktigt djupa andetag och stödjer mig på muren framför mig. Svetten rinner från varenda del av mig och jag är alldeles blöt på låren.

- That was intense! Lucky girl! säger tjejen bredvid entusiastiskt och stryker mig över pannan och kinden med handen.
- Yeah! pustar jag fram och tittar på henne som hastigast.

Johan vänder på mig och jag lutar mig mot muren. Vi möts i kyssar och han tar mitt huvud i sina händer. Jag börjar få tillbaka min andning men kan bara kyssa korta stunder innan jag måste dra ett andetag. Benen darrar hela tiden. Johan har en djup och tung andning och hans kuk trycker hårt mot min mage när han lutar sin kropp mot min.

- Vad sägs om att vi går ut härifrån nu och knullar oss vimmelkantiga, säger han med eftertryck.
- Vimmelkantig är ordet… Stackare, säger jag med ärligt medlidande. Du måste vara så kåt och så får du bara torrjucka.
- Mm, verkligen. Men det här var såå fantastiskt!
- Kom så går vi då! Jag fortsätter gärna att vara vimmelkantig, säger jag och börjar ställa mig upp ordentligt. Ska du ha med din andra tjej?
- Det var inte min plan. Han ser lite förvånad ut i ansiktet. Jag vill ge allt jag har till dig. Men jag skulle gärna ha dig tätt framför mig när vi går ut för mitt stånd kommer inte komma ner inom rimlig tid.
- Det ska vi nog kunna ordna säger jag och börjar röra på mig. Jag klappar tjejen på axel när vi går.
- Thank you for a very nice night, säger jag och ler ett stort leende.

Tjejen andas även hon ganska djupt och ser med en intensiv blick på oss och tackar tillbaka. Skulle tro att hon är rätt kåt och otillfredsställd just nu men jag känner inte att jag vill ha med henne nu, även om det skulle vara en spännande grej. Vi har inte pratat ihop oss om det och det här blev mycket mer än vad vi någonsin varit i närheten av tillsammans.
Jag försöker hålla min hand framför den blöta fläcken på Johans byxor och samtidigt stå snett framför honom med hans stånd vid min höft. Det är trångt och mörkt och går nog rätt bra. Dessutom verkar de flesta vi går förbi titta på mig i min vita klänning.
Mindre än en minut senare är vi ute på gatan och går i riktning mot hotellet. Vi håller om varandra och pratar om var vi ska gå och jag känner Johans kåthet. Det är minst en halvtimmes promenad till hotellet och jag vill knulla nu. Vi börjar gå ned i mörkret på stranden och jag tar av mig mina pumps. Jag tittar på Johan i det svaga ljuset. Hans vältränade överkropp blänker i det svaga ljusskenet och hans shorts står rakt ut i skrevet. I handen har han skjortan.
Stranden är full av plastsolsängar och hopfällda parasoller. Vi går ett hundratal meter och håller varandras händer, hånglar och sexpratar. Min kåthet som varit under kontroll sedan min superorgasm börjar nu bubbla upp igen och jag känner verkligen hur jag vill ha Johans kuk nu. Johan är väldigt inne på samma linje och när vi når fram till en hög med solstolar som är travade på varandra stannar vi till och jag trycker upp Johan mot stolarna. Jag släpper mina pumps och börjar smeka och kyssa hans hals, bröst och mage och jobbar mig nedåt.
Det är en mindre kiosk mellan oss och husen 50 meter ovanför stranden och jag ser inga människor i närheten. Det är några personer ett hundratal meter bort men jag kan inte se dem så bra i mörkret.
Jag ställer mig på knä i sanden framför Johan och tar hans putande byxa i munnen och masserar med läpparna och får ett välljudande stön tillbaka. Under smekningar av hans lår, skrev och mage knäpper jag upp byxorna och släpper ut hingsten ur hägnet. Johans stånd sprätter upp ur byxorna och börjar hitta sin form och storlek.

- Äntligen!!!, säger han stånkande.

Byxorna avlägsnas och jag lutar mig bakåt och betraktar Johan. Jag börjar vänja mig vid dunklet och det är ett stämningsfullt ljus där jag ser allt klart och tydligt i månens och de avlägsna lampornas sken.
Det är en oerhört eggande syn med honom helt naken lutad mot sängarna, serverad som en erotisk buffé framför min mun och mina händer. Jag tittar upp på hans överkropp och ansikte och ser en otroligt utlämnande och kåt Johan som tittar förväntansfullt på mig.
Den frigjorda kuken har nu vuxit till ordentligt och står rakt upp all sin prakt och jag ser hur Johan i sin kåthet pumpar den hårdare och hårdare. Det är en så vacker och perfekt kuk – stor, rak och stenhård. Den tidigare bubblande kåtheten sköljer nu över mig med full kraft och min fitta börjar pulsera. Det pirrar i hela kroppen, min andhämtning blir längre och djupare och jag vill inget annat än att njuta av Johans kuk.
Jag greppar med båda händerna om hans spända stjärt och börjar lätt kyssa och nafsa, först i hans ljumskar och sedan hans helt släta, lena pung. Han ger ifrån sig njutningsfulla ljud och hans påle spänns upp i pulsar. Sakta börjar jag slicka mig upp längs hans långa skaft och leker sedan med tungan runt hans mynning där hans salta kåtsav långsamt tränger ut. Jag följer skaftet upp och ned med tungan några gånger samtidigt som jag med handen smeker insidan på låren och stjärten. Jag smeker med fingret runt hans anus och får tillbaka ett högt stön av njutning samtidigt som hans kuk rycker till. Långsamt låter jag läpparna glida ned över ollonet och ner så djupt jag kan och upp igen och jag tänker att så här stor tror jag aldrig Johans kuk har varit. Jag förstår att han känner att han ska explodera. Tanken får min fitta att formligen sticka ut av kåthet och jag känner återigen hur det börjar rinna nedför mitt lår och skinka. Jag får ett skönt rys när jag tänker hur hans kuk snart ska penetrera mig.
Jag suger, slickar och snurrar med tungan över Johans stake och han flämtar och stönar tyst med varje andetag vilket gör mig så upphetsad. Med ena handen smeker jag pungen och runt anus och mellangården vilket får hans kuk att rytmiskt pulsera. Med andra handen runkar jag honom i takt med avsugningen. Han håller en lös hand bakom min nacke och följer med i rörelserna.
Plötsligt spänner han upp stjärten hårt och stöter djupt in min hals.

- Nuuu!!! stönar han.

Hela hans kropp spänner sig samtidigt som han gör små, kontrollerade och bestämda stötar in i min mun och med varje stöt känner jag en varm stråle som skjuter ut i munnen och halsen. Jag känner hur kuken sväller upp med varje sprut och jag suger hårt runt den och försöker svälja undan bäst jag kan men det är så mycket sperma att en del rinner ut genom munnen. Johans dova stön är ihållande och så härligt att höra. Det går som varma vågor av kåthet genom min kropp och jag undrar nästan om jag kommer få en orgasm nu.
Efter säkert åtta, nio sprut börjar han minska på sina stötar och jag suger av hans kuk från sperman och slickar sedan rent den mjukt och sensuellt. Johan har ett lågt och mörkt kurr i sin häftiga andning som nu börjar lugna sig.
Jag reser mig upp och smeker honom på bröstet samtidigt som vi tungkysser varandra intensivt och min kropp skriker efter tillfredställelse. Jag puttar honom bakåt upp på solsängarna och följer efter upp grensle över honom.
Med en långsam rörelse sjunker jag direkt ned över hans stenhårda kuk. Min fitta är så blöt, svullen och trång att känslan när han långsamt fyller upp mig nästan får mig att svimma. Jag utstöter ett ljudligt skrik som inte kan hejdas och kramar med mina fittmuskler runt hans kuk. Upplevelsen är så intensiv att jag måste röra mig väldigt långsamt upp och ner över hans skaft och jag njuter av varje centimeter av penetration med varje drag. Vi stönar båda dovt och ser varandra i ögonen. Han växlar mellan att hålla mina höfter stadigt och att smeka mina bröst och mage under klänningen. Successivt ökar vi tempot och ljudet av våra safter eggar upp mig ännu mer.
Johan sätter sig halvt upp och hans magmuskler bildar ett hårt sexpack samtidigt som han med en rutinerad rörelse sveper klänningen över mitt huvud. Han grymtar tillfredsställt när han smeker över hela min kropp med båda händerna. Hans läppar smyger runt på mitt bröst och hans tunga leker mjukt på vårtgården och det byggs upp en ljuvlig känsla på bröstet. Han styvar till sin tunga och slickar hårt på min stenhårda bröstvårta och sensationen är nästan ohanterbar. Långsamt lägger han sig ned igen och börjar stöta emot mina rörelser.
Uppenbarelsen av att vi båda knullar intensivt, helt nakna på en solsäng vid vattnet går som en endorfinkick till min hjärna och kropp och min upphetsning vet inga gränser. Johans händer är överallt och jag vet snart inte var jag ska ta vägen. Jag justerar mina rörelser så att hans kuk stimulerar min g-punkt till max och min orgasm är nära.

- Du är det vackraste som finns, flämtar han fram medan han ser mig djupt i ögonen. Och din fitta gör magi med mig.

Jag försöker svara men det kommer bara osammanhängande stön. Energierna i mitt underliv börjar sprida sig över alla bredder i kroppen och omvärlden förvinner från mitt medvetande. Det är bara jag och Johan och den översvallande energin. Jag börjar rytmiskt massera min stora hårda klitoris med handen samtidigt som vi ökar tempot. Johan möter mina rörelser med bestämda motstötar och hans händer håller stabilt om min rumpa och hans fingrar letar sig ned mot mitt anus och masserar på och runt det i takt med rörelserna. Vi stönar och grymtar i kapp och jag har ingen tanke på volymen där och då.
Energierna rinner över kanten och jag känner hur orgasmen släpps lös i hela min kropp. Min fitta krampar samtidigt som jag drar ihop mina magmuskler och lutar framåt stödd på Johans bröst med ena handen samtidigt som jag frenetiskt masserar klitoris. Jag kniper hårt om Johans finger som han fört upp i min ändtarm. Jag stönar och skriker ut min orgasm i rytm med knullrörelserna. Mina ljumskar drar spasmiskt ihop knäna mot Johans kropp och jag börjar småskaka i hela kroppen. Långsamt avtar orgasmen och jag lyckas dra ett långt andetag och lutar mig sedan bakåt med händerna på Johans ben. Jag flämtar som att jag sprungit ett hundrameterslopp och jag darrar i hela min underkropp.
Johans ansikte är uppfyllt av ett beundrande och lyckligt uttryck och även han flämtar hårt.
Vi kysser varandra passionerat medan vi långsamt fortsätter med våra knullrörelser.

Johan lyfter av mig och vi ställer oss på sanden och kysser och smeker varandra. Han vänder mig om mot de staplade sängarna och tar ett stadigt tag om mina höfter bakifrån. Jag njuter av den djuriska känslan att bli hanterad bakifrån av hans bestämda rörelser. Långsamt men bestämt trycker han in sin kuk i min fitta och vi avger båda stön av vällust. Bytet av position är som en nystart och det är som att jag fortsätter rida på slutet av min orgasm med varje stöt Johan gör. Hans händer utforskar uppskattande min rygg, mage och bröst på ett ljuvligt vis och kombinationen av knullande och smekningar är en underbar helkroppsupplevelse.
Johans andning, stön och stötar ökar i kraft och hastighet och jag tror att han kommer att komma snart. Det är ovanligt att han kommer flera gångar numera men om det ska ske någon gång så är den här inte oväntad. Den upparbetade kåtheten från flera timmar av intensivt förspel behöver väl komma ut. Jag pumpar mina fittmuskler runt hans kuk och jag njuter av att hans kuk stångar min g-punkt i varje stöt. Jag märker ett skifte i hans rörelser, hans andning blir ljudlig och han stönar högt och underbart på varje utandning. Stötarna blir hårdare, hans tag om mina höfter som ett skruvstäd. Nu kommer han.

- Spruta på ryggen, flämtar jag ur mig mellan stötarna.

Jag känner hur han kort blir förvirrad men någon sekund senare drar han ur och tar ett fast
grepp med handen om kuken och håller handen mot min stjärtspringa. Han fortsätter att hårt stöta med höfterna och jag känner hans kuk nudda mitt ryggslut i varje drag.
Samtidigt som han ger upp ett kraftfullt stön känner jag hur hans varma säd sprutar på min rygg med varje stöt. Det gör mig så obeskrivligt kåt när jag känner hur hans stora sats landar på min rygg, axlar och även flyger förbi och hamnar på mina armar på sängen. Några stötar senare suckar han lättat och greppet om min höft och hans rörelser lugnar långsamt ned sig. Han stannar upp, andas häftigt och smeker hela min kropp med händerna. Med en mjuk rörelse för han in sin styva lem i mig igen och efterknullar mig mjukt och lugnt. Känslan när han tränger in igen får mig att skrika ut ett välbehagsgny. Min upphetsning är nu så stor och jag inser förvånat men lyckligt att jag nog kan komma igen. Jag börjar stöta emot hans kuk i en snabbare takt och börjar samtidigt bearbeta min något ömma klitoris mjukt men snabbt. Orgasmen kommer hastigt över mig och återigen börjar jag skaka okontrollerat i benen när energierna strålar ut i kroppen. Johans fasta tag om mina höfter håller mig uppe. Det är en kort men intensiv orgasm och med ett skrik av välbehag spänns hela kroppen innan jag långsamt faller ner med överkroppen på sängarna. Johan lutar sig ned och omfamnar mig. Jag känner hur hans härliga lem ligger i mig när vi flämtar i kapp. Långsamt drar han ur och jag vänder mig om. Vi möts i en innerlig kram, hud mot hud och kysser varandra passionerat.

- Varför ville du att jag skulle komma på ryggen? frågar han tyst mellan kyssarna.
- Därför att det är så sexigt och upphetsande, svarar jag. Men också för att jag inte har några trosor och det blir lite jobbigt att gå hem med din stora laddning rinnande längs benen, lägger jag till med ett leende. Lättare att bara torka av ryggen. Var det ok?
- Det var heeelt ok! Jag älskar att komma i din fitta men det är upphetsande att få spruta över din underbara kropp också. Det är lite pinsamt att erkänna men så är det. Kanske är jag porrskadad.
- I så fall är jag också skadad. Jag älskar det, säger jag och kysser vidare.

Vi står kvar i många minuter, helt nakna i en omfamning och smeker och kysser varandra om vartannat. Vi talar lågt och ger varandra kärleksfulla ord. Det är en otroligt känslosam situation och jag märker att några tårar rinner ned för min kind. Detta emotionella och fysiska fyrverkeri är det mest fulländade jag varit med om och mina känslor är överallt, nästan som efter att jag fött mina barn. Jag ger mig hän och låter känslorna skölja över mig. Jag funderar kort om någon har sett eller hört oss och tänker att det vore synd om ingen annan såg eller hörde denna fantastiska upplevelse. Det blir inte vackrare och ärligare än så här.

Efter en lång stund i vår kärleksomfamning börjar vi samla ihop våra kläder. Johan hjälper mig att ta bort hans sperma från min kropp och vi tvättar sedan händerna i vattnet. Det är en varm natt och vi njuter av att vara nakna i den svaga brisen. Det verkar fortfarande tomt på folk längs med stranden dit vi ska och vi fortsätter gå nakna, hand i hand längs vattenbrynet i mörkret. Vi passerar några enstaka par som sitter utspridda på stranden. De är minst 20-30 meter bort och vi förstår att de i mörkret inte kan se så mycket och det blir ett litet pirr i kroppen att helt lugnt vandra förbi dem nakna. Ett av paren har helt klart sex och ser oss antagligen inte och vi får båda sköna flashbacks. Jag undrar hur många som gick förbi oss när vi älskade på stranden. Det hade nog kunnat köra förbi en skolbuss utan att jag hade märkt det.
När vi närmar oss hotellet klär vi på oss och några minuter senare är vi på rummet igen. En snabb dusch senare ligger vi helt utmattade och trötta i sängen, omslingrade i en kärleksfull kram. Min alkoholberusning börjar avta och tröttheten är enorm. Jag tänker tillbaka på dagen och kan knappt tro att det vi gjort har hänt på riktigt. Min dröm om att vara en frigjord sexgudinna har verkligen slagit in. För första gången har jag njutit hämningslöst av att exponera och få uppskattning för min kropp utan självmedvetna tankar och det var fantastiskt. Kanske fick jag lite hjälp av vinet men jag är ändå stolt över mig själv. Och fyra orgasmer på en dag… helt otroligt!
Johans andhämtning och avslappnade kropp avslöjar att han redan har somnat och jag känner hur jag själv driver i väg.

Läs fortsättningen i Utvecklande semester del 3.

Skriven av: KimQuarenta

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren