Publicerat
Kategori: Novell

Vad jag känner för

Det är måndag förmiddag klockan 10, och här sitter jag på en bänk i parken och bara glor. Ungefär just precis nu skulle min stora presentation på jobbet börja, men jag är inte där. Jag har förberett mig inför den i ett kvartal ungefär och hela avdelningen räknar med mig. Det är möjligt att jag kommer få sparken, chefen kokar förmodligen av vrede just nu. Vi kommer inte att få det där efterlängtade kontraktet, och någon bonus kommer det inte att bli tal om i år. Jag har inte sjukskrivit mig eller ens talat om för någon att jag inte kommer idag, och telefonen har jag stängt av. Jag sitter i skiten skulle man kanske kunna säga.

Nu frågar du dig kanske varför jag inte bara gick till jobbet imorse, jag gör ju ändå inget vettigt, jag sitter ju bara här och glor. Jag ska tala om för dig varför jag inte gjorde det; jag kände inte för det helt enkelt. Jag kände inte för att gå till jobbet och genomföra min presentation, jag kände för att gå till parken och sätta mig på en bänk och bara glo, så då gjorde jag det. Det är min nya livsfilosofi; jag ska göra det jag känner för, och bara det. Ingenting annat. Alldeles för mycket tid av mitt liv har jag spenderat på att göra saker jag inte känner för att göra, men nu är det slut med det. Jag ska börja leva livet på riktigt. Jag kanske känner för att gå till banken och ta ut alla mina pengar för att sedan köpa en enkelbiljett till Bahamas. Kanske känner jag för att springa runt naken på stan eller kanske är jag lite sugen på att sno en bil. Jag gillar min nya livsstil, jag blir hög av tanken på att kunna göra precis vad jag vill. Och jag vet vad jag vill just nu. Jag vill sitta kvar precis där jag är och bara glo. Kanske kommer jag att sitta här hela dagen, kanske lessnar jag om en kvart, vem vet? Det enda jag vet är att om jag känner för att göra någonting annat, då kommer jag att göra precis det.


Oscar Eriksson är medlem sedan 2016 Oscar Eriksson har 1 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren