Publicerat
Kategori: Novell

Vänd dig aldrig om del 2 , Livets motgångar

Efter alla motgångar och nedgångar har jag kämpat i mitt liv som en lejon.
Idag kämpar jag att gå när i vikt, kämpar med ohälsa, kämpar att få körkort, kämpar att komma tillbaka till mitt jobb.
Idag kämpar jag med hårda livet och allt det jag önskar inte vända mig till. Men ändå som en berg full av överraskningar kommer förflutna tillbaka den påminner mig via vänner och vänskap som tar slut. Via dåliga vanor och relation. Alla falska människor påminner mig om dåtid.
När jag var liten berättade alla att de som tar slut på något kommer inte tillbaka, men de hade fel.
Man glömmer endast visa saker, man kommer bara ihåg de dåliga. De dåligt som aldrig tar slut.
Jag kämpar idag med mig själv att efter allt som jag gått igenom får mig upp på fötter berättar en saga där allt är perfekt att jag vaknar från denna svåra dröm.
Tyvärr så måste jag uppfylla mina drömmar jag måste förändra mig själv ingen annan kan göra det åt mig. Mina noveller är min terapi idag. Jag vet att genom det jag skriver kommer hjälpa er som känner som jag. Jag lovar att jag ska börja glömma allt som fått mig att sova dessa 9 månader och att jag kommer starkare piggare med min jobb tillbaka, samma företag ett körkort i handen och att jag når mina mål som jag drömmer om.

Mitt namn är Emina 30 år gammal, positiv, glad, kommunikativ, social, trevlig, beredd att hjälpa alla, vågar ta risker i visa situationer, tar ibland egen initiativ när tillfälle tillåter det. En bra vän.
Emina är medlem sedan Emina har 2 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg