Publicerat
Kategori: Drama noveller

Varför jag?

itt vackra leende. När du precis ska korsa vägen så kommer en bil. Du finns inte mer. Jag hoppar till och vaknar upp ur drömmen.
- Neej, sluta! Skriker jag.
Jag kollar på den sidan av sängen där du brukade ligga. Du finns inte där. Jag känner hur tårarna börjar falla ner från mina ögon. De rullar ner för mina kinder och rullar ner till hakan och sedan faller och droppar de på den sidan som en gång förut var din sida. Jag lutar mig mot din kudde och andas in din doft. Jag älskar dig och du älskade mig, en gång i tiden. Jag önskar att jag fick krama om dig en sista gång, leka med ditt hår, pussa dig och älska dig som mest för allra sista gången. Men jag vet att du aldrig kan komma tillbaka till mig.

Jag är en skrivgalen.
Marika är medlem sedan Marika har 2 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Notice: Undefined variable: genre in /srv/users/serverpilot/apps/nya-novell-nu/public/functions/blocks/advert.php on line 3
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg