Publicerat
Kategori: Novell

Varför vill ingen ha mig?

Ofta har jag frågat mig själv vad jag gör för fel, jag är så rädd för att bli helt ensam när mina föräldrar inte längre finns.

Jag gör allt vad jag kan för att få vänner, men det lyckas liksom inte.

Jag gör allt som jag kan för att hitta kärleken men det lyckas inte heller, varför är det ingen som vill ha mig? Vad gör jag för fel?

Det är jättesvårt att växa upp utan syskon eftersom man inte har någon att se upp till, som ensambarn är man mycket mer utsatt.

Hade jag bara haft ett syskon så hade jag aldrig på detta vis behövt oroa mig för att en dag bli helt ensam.

Var inne i en depression nyligen då jag tänkte begå självmord den dag då mina föräldrar inte längre finns. Jag skulle aldrig klara mig helt ensam, vad vore livet värt då?

Jag har trots att jag snart är 38 år aldrig haft ett förhållande, vad har jag gjort för fel?

När jag nyligen stod ute på min balkong så såg jag en man i 60-årsåldern komma gående med ett sliten nettokass, slitna kläder, slarvigt rakad och där man såg hur sorgsen han var. Jag vill inte bli så när jag är i 60-årsåldern! Vad är livet värt då?

Jag vill bara känna kärlek, finns det någon som vill ha mig, det är en fråga som jag ofta har ställt mig den senaste tiden när jag har sökt efter hjälp för oss som snart inte orkar längre.

Skriven av: okänd

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren