Böneutrop vad kommer härnäst?

Böneutrop vad kommer härnäst?

Jag tycker att den muslimska religionen är en våldsreligion och borde tolkas efter det. Deras kvinnosyn är makaber. Titta så mycket hemskheter de har hittat på i Allahs namn. Det går inte att komma ifrån att det är obehagligt med dessa muslimer. Varför ska de etablera sig i Sverige? Meningen är ju naturligtvis att ta över så mycket som det går. Muslimska kvinnor går omkring som för 2000 år sen,jobba gör de inte utan blir försörjda. Varför? De frågade några muslimska kvinnor,har ni tänkt att arbeta? Den frågan har aldrig kommit upp,sa dem.
Nej,det går för långt att barn ska bli mobbade av muslimska barn för de äter fläsk och att deras föräldrar inte bär slöja. En präst sa till muslimer att jag kan ta ut alla kristna symboler så kan ni be därinne i kyrkan.. Detta är häpnadsväckande. Tänk bara på alla hedersmord! Vad det finns för heder i det vet jag inte. Vi har importerat massor av saker som vi inte hade behövt ha. De kommer aldrig att bli svenska. Då hade de på något sätt anpassat sig i det svenska samhället. Jag förstår inte det finns 22 arabiska stater varför inte välja något sådant land? Att ta Sverige som inte har haft med denna våldsreligon att göra och en sak till ett land där vi äter fläsk.
De jämför kyrkklockor med böneutrop. Det är ju patetiskt. Om vi skulle komma ner och etablera kyrkklockor i ett muslimskt land. Då fick vi nog på nosen. Förresten så hör man klangen från klockorna som är vackert. Vad är det för vackert att höra en man vråla ut något som ingen här begriper.
Hur man än vrider och vänder på detta. Så är muslimska frågan väldigt obehaglig. Efter dessa dåd runt världen hur kan någon lita på en muslim? Nej,jag tycker att folk ska få välja om de vill höra en man vråla ut sitt budskap så man sätter frukosten i halsen.

Bo Grapenskog

Författare:

Publicerat

Dela: