Det går att förändra säger Löfven.

Det går att förändra säger Löfven.
Det är mycket prat och lite verkstad. Nej, så stora växlar kan man inte dra. Stefan Löfvens väg är beströdd med oacceptabla.Att kasta sten mot blåljuspersonal är "fullständigt oacceptabelt".Att Socialdemokraterna har sålt lotter på faktura är också "oacceptabelt". Andra oacceptabla saker är tiggeri, sprängdåd mot poliser, bilbränder och våldtäktsanmälningar som läggs på hög.
Det enda acceptabla sossarna gör är att höja alla skatter. Det är skatt på allt ändå räcker inte pengarna till. Vi har en massinvadring som slukar pengar.
Ni har ju haft 50-60 år på att förändra. Men samma cementbalja med samma argument. Vem vill rösta på ett parti som inte bryr sig om folks oro. Är det verkligen ett samhälle som tillåter detta? Det klart att det är ett land i förfall. Det är ju helt vansinnigt att människor som inte lagt en krona i skatt ska ha samma rättigheter som en som har jobbat och slitet sig fördärvade. Välfärden är inte dimensionerad för två miljoner invandrare.
Självmorden bland unga i Sverige ligger högre än vad de gör i andra jämförbara länder i Västeuropa. Dessutom har antalet självmord bland unga ökat i Sverige. Det är signifikativt för detta land. Man bryr sig väldigt lite,ett människoliv i Sverige är inte värt något. Man lever inte endast av bröd. Utan tron på ett bättre liv är ju förutsättning för att man ska må bra. På 60-talet trodde vi att Sverige var bäst. Men den myten försvann verkligen och frihetskänslan försvann totalt. Vi går i bojjor från vi föds till vi dör.
Så mycket elände som visar sig: Pensionärer som inte klarar sig utan äter en påse grönsaker per dag. Politiker borde få leva på existensminimun några år s å får vi se vad de säger. Tvånget att göra som Storebror säger är uppenbart,gör man inte det,så kan de bli svåra komplikationer.
Vem skulle lita på ett S vid valet. DE har ju fått sina chanser mer än en gång. Nej,fram för ett gladare och tryggare och friare Sverige,just nu står det på kanten till avgrunden. Ett steg framåt...

Bo Grapenskog

Författare:

Publicerat

Dela: