Jonas Gardell en falsksjungande charlatan.

Jonas Gardell en falsksjungande charlatan.

Man blir väldigt förvånad när en man som Jonas Gardell kan vara med i Mello. Han har inte mer röst en en skördetröska. Jag tycker att sången borde prioriteras. Detta är ett stort hån mot musiken. Någon annan yrkesgrupp skulle ju inte ställa upp om de inte kunde sina saker. Här är det ju uppenbart att Jonas själv tror att han kan sjunga.
Men detta är synifikativt för Sverige. Det börjar alla redan på dagis och i förskolorna,detta kommunistiska beteende: Att alla kan sjunga. Så är inte fallet. Man kan gärna ta ton i duschen så ingen hör det,men att bli kallad Artist i det här sammanhanget är ju totalt fel.
Är det då Christer som har satt dit honom att sjunga,då har han ju inget musiköra att talas om. Musik är något man ska glädjas över inte bli förbannad. Instrumentet till detta är ju sången,du kan inte styra sången med någon ljudgenerator har du ingen röst så har du inte. Men att människor ska behöva lida att höra detta är ju höjden.
Har man inte själv vett att veta sin begränsning måse det ju finnas några andra som säger till honom. Det här forumet är inte till för honom. Vi kan ju inte ta hänsyn till att han har en avvikande sexuell läggning.
Bo Grapenskog

Författare:

Publicerat

Dela: