KNUT I NACKEN PÅ MÄN

KNUT I NACKEN PÅ MÄNMan ser fler och fler unga män använda en knut i nacken på sitt hår. Det verkar som om de inte bryr sig om att det ser lite kvinnligt ut. För mig är det verkligen riktigt konstigt att man vill se ut som en kvinna när man är en man. Skulle det vara så farligt att visa att man är en man?

Skillnaden tycker jag är väldigt väsentlig. Vi är absolut inte lika, så ska inte vara det heller. Jag tycker att det nästan kryper i en när man ser detta.

Varför får inte män vara män och varför ska det talas om så mycket att vi ska vara likvärda i alla avseenden. Så är det ju inte det är ju bara att titta varandra i skrevet.

Evolutionen har ju gjort det så att vi ska vara en man och en kvinna.

Visst i all världen får man se ut som man vill i dag och man gör ju absolut det. Men man måste ju få ha sin åsikt även om alla inte tycker som jag.

Jag vet att när man skriver och en del inte tycker om ens åsikt då blir man ett pucko. Varför kan man inte acceptera att alla inte tänker lika?

Det är det som är farligt att vi blir så lika att vi snart inte känner någon skillnad på man eller kvinna.

Nej, fy sjutton till knut i nacken på en man. Det är för sliskigt. Man kan inte blunda för det. Utan man måste skriva lite om det.

Sedan klart är det ju bättre än den kulturen som vi har att raka av oss håret, det är ju en styggelse. Håret är ju i alla fall till för att försköna oss, inte att göra så vi ser sämre ut.

Tänk så mycket magi det finns i håret. Så jag säger: lyft er i håret och ta bort denna knut som gör att det ser väldigt konstigt ut. Med andra ord slå knut på knuten för män.

Bo Grapenskog

Författare:

Publicerat

Dela: