Längtan till Havet.

Jag älskar havet och utsikten. Men jag gillar inte salt vattnet. Mina ögon kliar om jag badar i saltvattnet.
Jag badar gärna i havet men har huvudet uppe i ytan.

Jag längtar mycket att få bada i havet. Jag längtar så efter havet. Havet är jätte fint med snäckor och fiskar och kristall klart vatten. Men det är själva saltet jag inte gillar riktigt.

Vet inte hur ni känner? Längtar ni efter Havet.? Jag vet ej om det finns sjöungfrur eller sjömän med stjärtfena och så. Men man få tro vad man vill liksom.

Man hör hör så bra historier om havet också. Jag längtar var dag till havet. Så fort jag är utomlands vill jag till havet och bada. Saltet är ok bada i. Inte förr. Men jag längtar så mycket efter havet så man kan dö. Havet är liksom mitt intresse. Fin botten har hav och så. Ej sjögräs har havet ej.

Det finns delfiner i havet med. Har man tur kan man se en och en annan delfin. Om man tur kan man bli vän med en vild delfin. Men då måste man vara ute i havet var dag som går. Delfinen måste känna dej och veta hur du är och så.

Jag längtar att få träffa en delfin i havet och kanske bada med den. Jag Längtar till havet så jag dör. Jag tycker havet är så bra och rolig att bada i. Jag vet att jag ej gillar saltvattnet men jag kan ändå bada i havet. Åhh vad jag längtar till havet. Havet är en del av mej och jag hoppas nån där ute håller med. I havet kan man finna fina snäckor och andra sorts fiskar. Fiskar finns i olika slag i havet.

Jag längtar att få en dag dyka ner i havet och se allting fint där nere. Nu tror jag slutar för jag har ej mer att säga. tack och adjö /Slut!!!!!

Författare:

Publicerat

Dela: