Publicerat
Kategori: Dikter om glädje

23:05 - Februarinatt

Koppen som nyss var fylld med te står tom. Halsens smärta har den lidrat. Jag fryser inte längre, filten håller mig varm. Är kanske något sömnig men ännu inte trött.

Ligger bekvämt bland smutsiga sängkläder. Borde duscha. Kläder överallt, på golv och stolar, orena som nytvättade. Men kunde inte bry mig mindre.

Musiken är mitt enda sällskap. Alldeles själv men inte ensam. Känner mig lycklig, eller kanske enbart flummig. Det spelar ändå ingen roll, mår ju bra vilket som.

Funderar lite, men vet ej på vad. Inget är längre specifikt i tanken, allt och inget bara är. Linjerna suddas ut, fokus försvinner. Tror jag sover, är dock ännu vaken. Befinner mig mellan dessa två världar. Mellan drömmar och verklighet.

Ögonlocken blir tyngre. Domnar sakta bort. Andetagen djupnar. Slocknar.

Hej kära läsare, kul att du vill veta mer om mig! Jag är en 20årig tjej som vill skriva av mig lite känslor och tankar kring erfarenheter och händelser i mitt liv - och allt där till. Läs gärna mina texter och få på så sätt reda på lite mer om mig. Du får mer än gärna kommentera mina verk med vad du tycker och dela med dig av egna tankar.
Felicia Wennström är medlem sedan Felicia Wennström har 2 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Palachuck