Felicia Wennström

Felicia Wennström

Hej kära läsare, kul att du vill veta mer om mig! Jag är en 20årig tjej som vill skriva av mig lite känslor och tankar kring erfarenheter och händelser i mitt liv - och allt där till. Läs gärna mina texter och få på så sätt reda på lite mer om mig. Du får mer än gärna kommentera mina verk med vad du tycker och dela med dig av egna tankar.

Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2019

Författarens dikter:

Identitens vas

Felicia Wennström

Jag är den jag är på grund av det som varit. Jag kommer att bli en annan av det som ännu väntar mig. Jag är beståndsdelar av andra människor, av händelser och min omgivning. Jag är formbar lera…

Klicka här för att läsa hela »

23:05 - Februarinatt

Felicia Wennström

Koppen som nyss var fylld med te står tom. Halsens smärta har den lidrat. Jag fryser inte längre, filten håller mig varm. Är kanske något sömnig men ännu inte trött. Ligger bekvämt bland smutsiga…

Klicka här för att läsa hela »

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Natasha Korsbäck