Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Äkta kärlek

Hitta en balans av vänskap och kärlek Känna lycka har varit något jag undvek För den jag älskar vill jag göra allt Men hamnar ständigt i något mörkt och kallt Jag drömmer om att en dag jag ska hitta Någon som ser mig som mer än en morsa eller en fitta Som älskar mig för den jag innerst inne är Och att jag ska få känna mig uppskattad och kär Den kärlek jag känt Tyder på hur många broar jag bränt Jag vill hitta mig en äkta man Som växt upp och på vägen sig själv fann Ser jag tillbaka på tiden som gått Ser jag bara hur dåligt jag mått Att jag mår dåligt har jag tänkt kan kvitta Men varm och äkta kärlek jag en dag vill hitta.

Skulle vilja påstå att jag är omtänksam, bra lyssnare och har en vilja att hjälpa så många jag kan. Gillar att spåna iväg i djupa funderingar.
Vafanjossey är medlem sedan Vafanjossey har 16 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg