Publicerat
Kategori: Dikter om hopp

ÄNGELN SPRIDER LJUS ÖVER DIG

ÄNGELN SPRIDER LJUS ÖVER DIG När en stjärna blinkar till dig vill den säga dig något Det kan vara något som hänt nu eller länge pågått Din stjärna följer dig livet ut och vill leda din stig Så tappa inte hoppet inte för en sekund, nej aldrig Denna ljusängel vill dig allt gott så tag vara på denna dag Alla så drar vi ett strå till stacken och har ett uppdrag Låt din kärlek flöda över så den leder mot din lycka För du är en av jordens träd, så låt själen dig få smycka Det mörka i livet låt ljusängeln ta hand om denna sak Ibland känns det som en katt på ett hett plåttak Men du är älskad och låt ditt leende få blända Lev inte livet som om du skulle vara en dagslända Din stund på jorden är nu och här, det är ditt liv Var hoppfull och inge tro, var inte destruktiv Du syns så väl du behöver inte klättra upp på en fjälltopp För din ljusängel sprider ljus över dig och inge dig hopp Bo GRapenskog

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 81.2 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg