Publicerat
Kategori: Dikter om glädje

ÄNGLASTOFT

ÄNGLASTOFT MAN FÖRNIMMER EN ÄNGEL SOM STRÖR UT ÄNGLASTOFT EN VACKER BLOMMA SOM HAR EN LJUV OCH UNDERBAR DOFT DENNA SYN UPPENBARADES NÄR MINA SINNEN VAR KLARA ATT MAN INTE KUNDE FÖRSTÅ DENNA LJUVLIGA TARA VAD HAR JAG ATT ERBJUDA EN GESTALT I SNÖVITA VINGAR MAN HÖR BARA ETT KLOCKSPEL SOM BARA MJUKT KLINGAR DÅ FINNER MAN ATT SJÄLVA ANDLIGHETEN FINNS DÄR NU MÅSTE MAN STÅ MED FÖTTERNA PÅ JORDEN INTE BLI BLIXTKÄR ATT FÅ HAR FÖRUNNATS ATT FÅ SE DETTA SKÅDESPEL SJÄLV KÄNNER MAN SIG SOM OM MAN VORE ETT FABRIKTIONSFEL ÄNGLAR HAR EN FÖRMÅGA ATT KUNNA SPRIDA EN BEHAGLIGHET ÄNDÅ FLYGER DE FRAM PÅ TRONS VINGAR SÅ DISKRET ALLA BORDE KUNNA FÅ NJUTA ÄNGLASTOFT HÄR PÅ JORDEN ATT SAMLA ALLA RESENÄRER, DENNA ENORMA HJORDEN NÄR ÄR DÅ RESAN SLUT, SÅ MAN KUNDE FÅ ANA DETTA DET ÄR DÅ MAN OMVANDLAS OCH BLIR RIKTIGT FJÄDERLÄTTA

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 81.2 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg