Publicerat
Kategori: Dikter

Återuppståndelsen

När du ber mig att se dig i ögonen är det som att det är det enda existerande. Du får mig att skälva i varenda kroppsdel, vartenda organ och på alla känsloplan. Det djup dina ögon har är så jävla vackert att jag knappt vågar utforska det.

Medvetenheten om att alla odds är emot oss, att detta krig inte borde fortgå och att om vi åter hamnar emot varandra är det en dödsdom. Orden flödar nätterna igenom om hur vi ska lyckas - du och jag mot allt annat.

Ingenting spelar någon roll längre, vare sig det är andras åsikter eller huruvida deras handlingar kommer påverka oss. Så länge du är vid min sida är jag stark, inga platser eller personer kan någonsin ersätta det du utstrålar och får mig att känna.

Efter första beröringen så förstod jag att det är såhär det ska vara, du och jag - hand i hand. Vad som än händer och hur det här än utvecklar sig, om det så leder till en nedgrävning så ska du veta; jag älskar dig mer än jag trodde var möjligt, så in i helvete.

Välkommen tillbaka, min älskade. Välkommen in i kaoset, i kriget - i den eldiga passionen. Välkommen hem.

En analyserande, empatisk och förvirrad individ fylld med åsikter och ideér. Har en förkärlek till märkliga diskussioner om livets outforksade skrymslen, musik och kreativitet i alla former varav främst skapande med vårt vackra vokabulär. Texterna präglas av en verklighet som kan vara euforisk och konstruktiv, melankolisk och destruktiv men även något mitt emellan. Drömmer om att publicera en självbiografi, en altruistisk värld och att själen får känna frihet.
Ammunition är medlem sedan Ammunition har 69 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg