Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Att finna en kille och om Josef!

Jag har min pojkvän Josef nu. Men att finna en kille har vart svårt för mej och så.
Det har tagit många långa år och dagar att hitta en kille. Jag sökt överallt och se var och där efter killar. Nu har jag funnit denna kille. Killen heter Josef.

Men att finna en kille har varit mycket svårt. Jag letat var dag som gått. Kille här kille där. Var dag har jag letat efter en kille. Men ej har jag funnit någon kille. Satt vid datorn var dag för finna en kille. Sen en dag fann jag denna sida. På sidan hittade jag en dag denna snygga kille. Denna kille hette Josef och han är snygg var dag som går. Vi tog kontakt med varann så fort vi fick chansen. Nu efter denna kille är vi tillsammans. Hoppas denna kille är den rätte för mej. Josef är snäll kille och hygglig är denna kille.
Ja detta var denna kille dikt hoppas ni där ute finner också några killar.

Tack för mej nu skall jag gå och knyta mej!!!!!

jag e glad posetive tjej som gillar att rita och skriva sagor mellan himmel och och jord. Jag är för det mesta glad och hoppas nån där ute kommer gillar mina sagor och så. alla som tycker min saga kan kommentera till mig. Jag tycker om att skriva många sagor. Det är mitt intresse.
Anna bäck är medlem sedan 2017 Anna bäck har 28 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg