Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Att se på dig

Att se på dig är som att se på solnedgången. Varje del hos dig är vackert, varje del hos dig är unikt. Ditt formidabla hår som kommer på dina axlar, dina ljuvliga ögon som får mig att tänka på stjärnorna som lyser starkt på natten, formen på dina vackra ögonbryn och dina röda läppar som är lika förtjusande som en tulpan ute på ängen.

Du är solen som lyser starkt på dagen, du är månen som lyser starkt på natten. Du är som ett vackert konstverk, som det inte går att sätta ord på för att den är så elegant. Du är definitionen av ordet vacker, du är definitionen av ordet söt. Om jag skulle ha sagt hur vacker du är skulle jag ha sagt tusen ord. Så vacker är du, så underbar är du.

Emotionell diktskrivare som skriver om djupa känslor. "Poesi är vad jag andas, poesi är mitt liv".
Dasi Rygord är medlem sedan 2022 Dasi Rygord har 18 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren