Publicerat
Kategori: Dikter

Bespara dig demonerna, älskling

Du säger att du kan hantera det, att du vågar se det. Att ingenting kan låta dig skrämmas, att du vill stanna och kämpa för att motverka det jag försöker förstöra.

Men snälla förstå, du är ju det finaste jag någonsin skådat. Det är en naturlig instinkt att vilja beskydda dig från allt ont, så tro mig när jag säger att det kaos som pågår inuti inte är något man vill beblanda sig med i onödan.

Jag vill bespara dig alla demoner, älskling. Så låt mig dansa med dem ensam, ingen förtjänar att behöva se det här.

En analyserande, empatisk och förvirrad individ fylld med åsikter och ideér. Har en förkärlek till märkliga diskussioner om livets outforksade skrymslen, musik och kreativitet i alla former varav främst skapande med vårt vackra vokabulär. Texterna präglas av en verklighet som kan vara euforisk och konstruktiv, melankolisk och destruktiv men även något mitt emellan. Drömmer om att publicera en självbiografi, en altruistisk värld och att själen får känna frihet.
Ammunition är medlem sedan Ammunition har 69 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Notice: Undefined variable: genre in /srv/users/serverpilot/apps/nya-novell-nu/public/functions/blocks/advert.php on line 3
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg