Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Böneutrop vad kommer härnäst?

Böneutrop vad kommer härnäst?
Jag tycker att den muslimska religionen är en våldsreligion och borde tolkas efter det. Deras kvinnosyn är makaber. Titta så mycket hemskheter de har hittat på i Allahs namn. Det går inte att komma ifrån att det är obehagligt med dessa muslimer. Varför ska de etablera sig i Sverige? Meningen är ju naturligtvis att ta över så mycket som det går. Muslimska kvinnor går omkring som för 2000 år sen,jobba gör de inte utan blir försörjda. Varför? De frågade några muslimska kvinnor,har ni tänkt att arbeta? Den frågan har aldrig kommit upp,sa dem.
Nej,det går för långt att barn ska bli mobbade av muslimska barn för de äter fläsk och att deras föräldrar inte bär slöja. En präst sa till muslimer att jag kan ta ut alla kristna symboler så kan ni be därinne i kyrkan.. Detta är häpnadsväckande. Tänk bara på alla hedersmord! Vad det finns för heder i det vet jag inte. Vi har importerat massor av saker som vi inte hade behövt ha. De kommer aldrig att bli svenska. Då hade de på något sätt anpassat sig i det svenska samhället. Jag förstår inte det finns 22 arabiska stater varför inte välja något sådant land? Att ta Sverige som inte har haft med denna våldsreligon att göra och en sak till ett land där vi äter fläsk.
De jämför kyrkklockor med böneutrop. Det är ju patetiskt. Om vi skulle komma ner och etablera kyrkklockor i ett muslimskt land. Då fick vi nog på nosen. Förresten så hör man klangen från klockorna som är vackert. Vad är det för vackert att höra en man vråla ut något som ingen här begriper.
Hur man än vrider och vänder på detta. Så är muslimska frågan väldigt obehaglig. Efter dessa dåd runt världen hur kan någon lita på en muslim? Nej,jag tycker att folk ska få välja om de vill höra en man vråla ut sitt budskap så man sätter frukosten i halsen.

Bo Grapenskog

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 2015 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren