Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

DÅ ÄR MAN RIKTIGT RIKTIGT KÄR

DÅ ÄR MAN RIKTIGT RIKTIGT KÄR Sommaren är snart slut vi går mot höst Jag lägger mitt huvud mot ditt bröst För varje dag som går så finns sommaren här Det blir så när man är riktigt riktigt kär Vad lyckliga vi är och hoppas så förbli För visst är liven en riktig utopi Tänk vad kärleken kan åstadkomma i livet Du min allra käraste är det riktiga motivet Sommaren... När vi en gång lägger vårt huvud att vila Så är alla minnena inte bara de mobila Utan all kärlek har fått flöda över Det känns som jag hittade ett fyrklöver Sommaren... Sommaren är snart slut vi går mot höst Jag lägger mitt huvud mot ditt bröst För varje dag som går så finns sommaren här Det blir så när man är riktigt riktigt kär Vad lyckliga.. När vi en gång.. Sommaren... Sommaren...

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 81.2 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg