Publicerat
Kategori: Sorgliga dikter

DETTA INSKRÄNKTA SVERIGE

DETTA INSKRÄNKTA SVERIGE
När jag såg Fröken Frimans krig kom detta tillbaka till en,när detta lands förrädare tog oss från våra föräldrar och slog benen av oss. Man undrar varför man kunde vara så grym. Men det värsta är att det fortsätter i detta s.k. fina land. Vilken enorm hycklare dessa politiker är i dag. De har då inte blivit bättre genom åren. Har de tänkt på hur många dessa myndigheter förstörde? Dessa oskyldiga barn som grät dag och natt på dessa " Sadistiska" barnhem. Där vi inte var mer än djur för dem. Inte var vi människor,vi var ju samhällets olycksbarn,vi hade ju naturligtvis ställt till detta annars hade de ju inte tagit oss. Som de själva sa: Ni har er själva att skylla ni är så dåliga att samhället måste ta hand om er. Detta gör man genom att vi försöker tvätta er själ så gott det går. Detta ska ni vara väldigt glada för.
Om man skrapar lite på detta oskyldiga land så dyker det upp det ena och det andra. Varför skulle inte dessa barn vara lika mycket värda som några andra? Det är fortfarande så att vissa barn är bättre än andra. Fattigdom är ju inte något man strävar efter. Men tro inte att pengar gör att man blir bättre. Hur rik du än är har du inte något hjärta då är du verkligen fattig i själen.
Jag fyller snart 71 år och mitt hjärta har gått i tusen bitar om och om igen. Det läker aldrig de såren. Man undrar varför man inte hade någon empati för dessa barn. Vi fick inte det liv vi förtjänade. Utan ett liv som man kan kalla helvetet på jorden. Ingen bryr sig i detta land,mer avskalade och apatiska myndigheter får man nog leta efter. De tre terrorister från Egypten,fick 3 miljoner i skadestånd,med vi barnhemsbarn fick 250.000 om vi kunde bevisa att det har varit något utöver det vanliga.

Tyvärr så kan man ju inte prata med dessa människor som säger att man behöver skyddsvård. Den skyddsvården var det när man blev våldtagen så många gånger? Att man fick ett straff för livet. Nej,man måste omvärdera detta land. Tyvärr är det nog så att själen har gått ur detta land som var så stolt förr i världen. Man lägger sitt huvud ner för att dö och tro inget annat att det kommer att bli en förnöjdsam människa denna undertecknad människa.
Hur kunde man göra så här mot vårt Sverige. Det Sverige jag växte upp till finns inte längre. Man får snart be om ursäkt att man är svensk. Vad är svenskhet,känner man inte det,då är det kört.Man får inte ha roligt i Sverige. Skatter över öronen på allt. Tvingar folk att betala tv-licens. Ska du köpa en flaska sprit då blir det en statlig butik med galler. Massinvadring och alla dessa besvärligheter. Inga lägenheter,då måste du komma från utlandet. Politiker som inte är värda namnet. Skenheliga och naiva,det enda de vill ha är sina stora lönelyft. Efter 65 år är du inte värd dammet underskorna. Helt ska du jobba tills du stupar på jobbet. Självmorden är ju helt skrämmande. Sverige bryr sig inte om sina egna, t.o.m. i mello ska utlandet rösta åt oss.
Betala skatt och håll käften.Jag ifrågasätter allt. De hade ringt efter en polis för vi badade mitt i natten ute på landet. Polisen sa: Du är så uppkäftig så man skulle ge dig böter,eller kan jag ju köra in i ditt vardagsrum. Hur än de gör så håller jag inte käften.
Ändå röstar folk på dessa politiker som har förstört Sverige. Vi måste vara det dummaste folket i världen. Hur kan de manipulera ett folk som de gör? Tycker någon att detta land förtjänar dessa inskränkta politiker? Kan man tro att det blir bättre med den andra sidan? Nej,tyvärr så är snart alla partier som sossarna. De sjunger internationalen så otroligt falskt.
Upp till kamp emot kvalen sista striden är här ty Internationalen till alla lycka bär
Bo Grapenskog

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 2015 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren