Publicerat
Kategori: Dikter om glädje

Diamond och Donya

Donya är gammal och grå. Donya orkar vardag gå. Donya orkar gå men ingenting höra eller se. Diamond är pigg än så länge.

Diamond och Donya är 2 hundar som glatt älskar att gå. Diamond och Donya är bästa vänner va. Men ibland morrar Diamond åt Donya var dag som går. Diamond och Donya älskar mycket att gå.

De behöver motion var dag som går. De gillar att gå tillsammans gå. Donya kan ej se eller höra var dag som går. Men hos Diamond är det liv i var dag som går. Donya och Diamond varandra nära de står.

/Slut

jag e glad posetive tjej som gillar att rita och skriva sagor mellan himmel och och jord. Jag är för det mesta glad och hoppas nån där ute kommer gillar mina sagor och så. alla som tycker min saga kan kommentera till mig. Jag tycker om att skriva många sagor. Det är mitt intresse.
anna bäck är medlem sedan 62.1 anna bäck har 28 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Notice: Undefined variable: genre in /srv/users/serverpilot/apps/nya-novell-nu/public/functions/blocks/advert.php on line 3
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg