Publicerat
Kategori: Dikter om glädje

Dikt om Doris min lilla hund

Doris är en liten hund. Hon är mjuk och go. Hon myser var dag som går. Hon är len och och mjuk. Gossig hund och följer gärna med på promenad. Hon gillar allt och alla och busar gör hon var dag som går. Hon vilar sig mycket och är fluffig i pälsen och så där. Hon är liten men stark i sina ben är hon. Hon orkar det mesta och springer mycket i fullt fart och tycker om att sträcka på benen. Hon är glad och lycklig hund. Tur att hon inte hamnade i kina för i kina är de inte snälla mot djuren men det tar jag gärna en annan gång. Doris har tur som hamnar på ett ställe som hos billy. Anna som tar hand om doris tycker doris mycket om. Anna tycker om att sköta doris och gossa med henne hela tiden. Doris säger till om det är för mycket då går hon ifrån och det är bra. Doris bits eller hugger aldrig och inte morrar gör hon heller. Hon är så himla glad och busig var dag som går. Ja det var allt om doris i denna dikt. Vi älskar dej doris. va den lyckliga hund som du brukar vara love you little doris. Skrivet av: Anna bäck.

jag e glad posetive tjej som gillar att rita och skriva sagor mellan himmel och och jord. Jag är för det mesta glad och hoppas nån där ute kommer gillar mina sagor och så. alla som tycker min saga kan kommentera till mig. Jag tycker om att skriva många sagor. Det är mitt intresse.
anna bäck är medlem sedan 62.1 anna bäck har 28 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg