Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Dikt om Josef min kille

Dikt om Josef!

Josef är skön som en blomma. Hans hår är lika brunt som en choklad. Han är stilig som en karl och ger mycket kärlek till mig och så där. När jag är med Josef då blir jag så glad så det pirrar i hela kroppen. Jag blir pirrig att få vara med Josef och så där liksom. Josef är snäll för att vara kille och lyssnar noga på anna och säger i från om anna skulle bli för tjatig. När är med Josef så känner jag mej lugn och trygg med honom. Anna berättar hur hon känner och tänker. Anna vill h hund tillsammans med Josef. Men vill Josef det? Annars tycker Josef om djur av olika slag. När Anna är redo att skaffa en hund tillsammans med Josef säger Anna till. När Josef och anna lever tillsammans i ett gruppbostad skall anna skaffa hund. En lagotto. Men Josef är skär lik som smör. Ögon som safirer och Hund som en delfin. Josef tycker om att bada och det gillar anna med. Josef och anna har gemensamma intressen. Det är bra tycker Anna. Josef och Anna blir ett stiligt par. Anna har längtat efter kille var dag som går. Äntligen har Anna hittat sin kille. Josef den fina killen. Josef gör anna lycklig och blir säkrare med josef var dag som går. Anna vill ta det lite lugnt i början men blir säkrare mer och mer. detta var en dikt om Josef. Hoppas Josef blir nöjd över detta. / Slut!

jag e glad posetive tjej som gillar att rita och skriva sagor mellan himmel och och jord. Jag är för det mesta glad och hoppas nån där ute kommer gillar mina sagor och så. alla som tycker min saga kan kommentera till mig. Jag tycker om att skriva många sagor. Det är mitt intresse.
Anna bäck är medlem sedan 2017 Anna bäck har 28 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg