Publicerat
Kategori: Dikter om glädje

Dikt om min hund Donya

Min hund Donya är fin hund. Hon är en lagotto tik. Snäll och gullig är hon. Henne har vi haft i många många år. Var dag har vi varit aktiva med henne. Hon är snäll och gossig hund. Donya gör mej varm och mysig. När man är med Donya så känns det som att tiden stannar. Man kan gå långa promenader med henne och gossa och mysa med henne när hon vill liksom.

Men min hund donya är aktiv av sig och trippar glatt var dag som går. Vi har haft henne som en liten valp. Nu är hon 12 år och är fortfarande aktiv. Donya är mjuk som ett lamm och följer snällt med på promenaderna.

Donya är jätte mysig hund och man blir frisk och varm när man är med henne. Jag älskar min hund Donya. Donya är jätte snäll och fin. Hoppas hon får ett bra liv tillsammans med mig här på jorden.

Skrivet av : Anna bäck. Kommentera gärna vad ni tycker!!!! :)

jag e glad posetive tjej som gillar att rita och skriva sagor mellan himmel och och jord. Jag är för det mesta glad och hoppas nån där ute kommer gillar mina sagor och så. alla som tycker min saga kan kommentera till mig. Jag tycker om att skriva många sagor. Det är mitt intresse.
anna bäck är medlem sedan 62.1 anna bäck har 28 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Notice: Undefined variable: genre in /srv/users/serverpilot/apps/nya-novell-nu/public/functions/blocks/advert.php on line 3
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg