Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Dikt om Peder

Peder är len som sammet. Peder är skär som en gris. Han är snäll och gullig. Han är en trevlig och rar kille.

Rar och gullig och alltid snäll och gosig. Peder är den finaste killen som finns på denna jord. Han är så snäll och rar. Gullig som ett får och tålamod har han mycket. Han är en rar och fin kille. Snäll och gosig. Han tycker om att röra på sig var dag som går.

Anna är kär i Peder. Peder är kär i Anna. Peder är fin och snygg som en prins. Han orkar säga till var dag som går. Ja detta var en dikt om Peder.

Skrivet av: Anna bäck

jag e glad posetive tjej som gillar att rita och skriva sagor mellan himmel och och jord. Jag är för det mesta glad och hoppas nån där ute kommer gillar mina sagor och så. alla som tycker min saga kan kommentera till mig. Jag tycker om att skriva många sagor. Det är mitt intresse.
anna bäck är medlem sedan 89.2 anna bäck har 27 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Sten Wiking

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som nuvarande statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera…

Sten Wiking

På andra plats denna veckan: Inga-Britt IB Gustafsson