Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Dikt om Peder

Peder är fin och mysig. Han är snäll och go. Han är len som sammet och gosig som en nalle björn. Han är så fin och snäll kille.

Jag älskar Peder var dag som går. Han är så fin och mysig kille. Jag älskar Peder jätte mycket. Vi umgås mycket vi. Vi är med varandra var dag som går. Snart vi jul fira. Då skall Peder vara hos mej helgen då.

Men Peder är fin och stilig kille. Han är fin och len. Han är snäll och go var dag som går. Men Peder är finaste killen var dag på jorden gå.

Slut.

Skriven av: Anna bäck

jag e glad posetive tjej som gillar att rita och skriva sagor mellan himmel och och jord. Jag är för det mesta glad och hoppas nån där ute kommer gillar mina sagor och så. alla som tycker min saga kan kommentera till mig. Jag tycker om att skriva många sagor. Det är mitt intresse.
Anna bäck är medlem sedan 2017 Anna bäck har 28 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg