Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Din fjäril

Jag vill vara din fjäril
Men fjärilen håller på att förvandlas till papper och vingarna börjar att bli sköra. Fjärilen har också ett hjärta utav glas där livets vassa klor har gjort djupa revor och ut ur ögonvråna rinner tårar utav färger som snabbt blir till svarta droppar.
Jag vill vara din fjäril men snart tar vinden fjärilen till fånga
Till en försvunnen värld dit ingen annan får komma

En kvinna mitt i livet som lever med psykisk ohälsa. Har så länge jag kan minnas använt skrivandet som min terapi. Varje fredag kommer jag även att publicera mina fredagstankar, där jag bollar mina tankar med Fredag som om det vore en person. Ett koncept jag har använt mig av ett tag. Jag har en dröm om att publicera en bok där mina tankar kan hjälpa andra. Tills dess är jag här och om ni läser får ni gärna lämna en kommentar om vad ni tycker. Det hade värmt mitt hjärta. Kram Maya Berg
Piraya73 är medlem sedan 188. Piraya73 har 42 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg